Media

Ηappy Day: Το παρασκήνιο πίσω από το ταξίδι-«αστραπή» των Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ στο Παρίσι

Ηappy Day: Το παρασκήνιο πίσω από το ταξίδι-«αστραπή» των Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ στο Παρίσι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ηappy Day: Τηλεοπτικές αποκαλύψεις έκανε ο Δήμος Βερύκιος για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μάκμπεθ. Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος το ζευγάρι έκανε ταξίδι αστραπή στο Παρίσι χθες, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στη χώρα όπου η τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι νόμιμη διότι ενδιαφέρεται να αποκτήσει παιδί.

«Το κασσελικό ρεπορτάζ λέει ότι πήγαν για προσωπικούς λόγους. Εγώ με το φτωχό μυαλουδάκι μου λέω πού πήγαν; Πήγαν στη χώρα που την τεκνοθεσία την έχει νομιμοποιήσει από το 2013. Βαδίζουν βάση σχεδίου και προγραμματισμού. Πάρε τη συνέντευξη που έδωσε στον Σταύρο Θεοδωράκη» ανέφερε.

Ο Δήμος Βερύκιος μάλιστα αποκάλυψε για ποιον λόγο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφέρθηκε ειδικά στον Στέφανο Κασσελάκη και όπως είπε φέρεται να είναι ενοχλημένος που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε πρώτα στον Οικουμενικό Πατριάρχη για ευλογία.

Ο Δήμος Βερύκιος έφερε επίσης ειδήσεις σχετικά με τη φημολογούμενη πρόταση – συμμετοχή του Τάιλερ Μακμπέθ στο Survivor.

Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ακούστηκε ότι δέχτηκε πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης, ο δημοσιογράφος όμως εξήγησε ότι αυτό δεν θα συμβεί και υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος.

«Το παιδί αυτό δεν θα πάει στο Survivor, δεν έχει μιλήσει με τον Ατζούν, δεν του έχει γίνει πρόταση. Ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει στο πλευρό του Στέφανου για να αφοσιωθεί στην οικογένειά τους. Ήδη βρήκαν σπίτι και βαδίζουν βάση προγράμματος» υπογράμμισε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X