Media

Δημήτρης Μπέλλος: Ο αδερφός του σχολιάζει τη Μαρία

Δημήτρης Μπέλλος: Ο αδερφός του σχολιάζει τη Μαρία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Μπέλλος είναι ένας από τους παίκτες του MasterChef που έχουν απασχολήσει πολύ, εξαιτίας της σχέσης που είχε ή έχει (οι φήμες λένε πως έχουν χωρίσει) με την παίκτρια του reality Μαρία Μπέη και ο αδερφός του εμφανίστηκε στην εκπομπή «Happy Day» με σκοπό να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ο Χρήστος Μπέλλος μιλώντας μέσω βίντεοκλήσης με τη Μαρία Μουστάκη, θέλησε να στηρίξει τον αδερφό του λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δε θέλει να δημιουργεί ίντριγκες και είναι γενικότερα χαμηλών τόνων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλά, τι έγινε μόλις; Ο Ηλίας άφησε την επιλογή στον εξώστη και κατέβηκε ο Δημήτρης! Μεγάλο το ρίσκο, στο σημείο που βρισκόμαστε. #MasterChefGR ⠀ #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Ο Δημήτρης Μπέλλος πριν μπει στο παιχνίδι, είχε μια σχέση αλλά χώρισε, και από την αρχή φάνηκε να έρχεται κοντά με το Μαράκι όπως την αποκαλεί! Και ο αδερφός του δήλωσε:

«Αν έχει ο Δημήτρης σχέση με την Μαρία; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Η Μαρία όσο μπόι της λείπε τόσο τσαγανό έχει. Είναι υπερβολική μερικές φορές, κάποιες φορές δεν θα έπρεπε να λέει τόσα πολλά. Ο Δημήτρης είναι και διπλωμάτης, δεν τον συμφέρει να μαλώσει και με τη Μαρία. Είναι έρωτας, δεν είναι αγάπη. Πριν μπει στο παιχνίδι ο Δημήτρης είχε μία σχέση. Βέβαια, αυτή η σχέση είχε λήξει πολύ πιο πριν, πάνω από έναν χρόνο. Συζούσαν στη Νορβηγία, ήταν μαζί πάνω από 5 χρόνια. Αν έχει επιστρέψει ο Δημήτρης στην πρώην του, καλό είναι να σας απαντήσει ο ίδιος όταν βγει από το παιχνίδι».

Πάντως, οι φήμες θέλουν τη Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο να έχουν χωρίσει και ο μάγειρας να έχει επιστρέψει στην πρώην του! Αλλά θα τα μάθουμε όλα στις επόμενες αποχωρήσεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/KFh03N-jXdw

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι παρουσιάστριες που «κλείδωσαν» στoν ALPHA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X