Media

MasterChef: Φτάνει! Όχι άλλο Μπέλλο και Μαρία σε θάλασσες και ακτές!

MasterChef: Φτάνει! Όχι άλλο Μπέλλο και Μαρία σε θάλασσες και ακτές!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλοί παίκτες του τελευταίου MasterChef έχουν καταφέρει να εξαργυρώσουν τη «δόξα» που απέκτησαν από το παιχνίδι αλλά ο Μπέλλος και η Μαρία Μπέη έχουν καταφέρει να γίνουν δυο πρόσωπα που κοντεύουμε να σιχαθούμε!

Για μια ακόμη φορά είδαμε το ζευγαράκι του reality μαγειρικής να εμφανίζεται στο Happy Day και μια απορία μας δημιουργήθηκε στο μυαλό: «Τι παραπάνω έχουν να πουν αυτά τα δυο άτομα». Οκ, να δεχτούμε πως θα μιλήσουν για τα επαγγελματικά τους σχέδια αλλά πόσο πια! Φτάνει η υπερπροβολή της σχέσης τους και το γεγονός πως έχουν διαφορά ηλικίας!

Οι δυο παίκτες του MasterChef έχουν εμφανιστεί σε όλες τις εκπομπές που μπορείς να φανταστείς και συνεχώς μιλούν για τις γκρίνιες που ενδέχεται να υπάρχουν, για την αυταρχική συμπεριφορά της Μαρίας, για τα μαλλιά του Μπέλλου και για άλλα τέτοια! Τουλάχιστον κουραστικό!

Το «εθνικό» ζευγάρι Μπόμπα-Τανιμανίδης κοντεύει να χάσει το θρόνο του καθώς τα δυο παιδιά δεν μας αφήνουν με τίποτα να ξεχάσουμε τα πρόσωπα τους!

Αλλά θα μου πεις εσύ από την άλλη, πως δε φταίνε οι ίδιοι αλλά οι εκπομπές που τους καλούν και κάνουν ερωτήσεις οι οποίες δεν ενδιαφέρουν κανέναν!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ο Μιχάλης Μαρίνος αποχαιρετά το «Έλα στη θέση μου» με μια συγκινητική ανάρτηση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X