Show Biz

Δημήτρης Παπανώτας: Το ερωτικό περιστατικό που δε γνωρίζαμε

Δημήτρης Παπανώτας: Το ερωτικό περιστατικό που δε γνωρίζαμε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αμε! Και ο Δημήτρης Παπανώτας έχει κάνει στο παρελθόν… μυστήρια πραγματάκια!

Ο γνωστός δημοσιογράφος που μας καλημερίζει καθημερινά μέσα από την εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε στην εκπομπή «After Dark» και έκανε αποκαλύψεις που αφορούν στην προσωπική του ζωή.

Ο Δημήτρης Παπανώτας κάθισε στο «εξομολογητήριο» του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για κάποιες πιπεράτες στιγμές στη ζωή του.

Ο Θέμης Γεωργαντάς τον ρώτησε αν έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο και εκείνος αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη στο παρελθόν με μια κοπέλα, λέγοντας:

«Είχα σχέση με μια κοπέλα που ήταν κόρη γιατρού και είχαμε πάει σε κάτι κλαμπάκια στην Ανατολική Αττική. Είχαμε πάει με δύο αυτοκίνητα, με το δικό μου και το δικό της, βρεθήκαμε εκεί. Στον γυρισμό το ένα αυτοκίνητο ακολουθούσε το άλλο… Και εκεί στο Χαλάνδρι, πάνω στην κεντρική λεωφόρο, μου λέει “κατέβα οπωσδήποτε”. Κατέβηκα για το αποχαιρετιστήριο φιλί, το καληνύχτα, το οποίο δυστυχώς προχώρησε τόσο πολύ που περνούσαν ταξί και φωνάζανε “ρε Παπανώτα τι είναι αυτά;”. Με καταλάβανε, αν και ήταν 4-5 τα ξημερώματα και σαββατοκύριακο που δεν έχει και κόσμο. Αισθάνθηκα περίεργα. Όχι στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε ένα πεζούλι εκεί. Ευτυχώς ήταν φαρδύ το πεζοδρόμιο».

Η αλήθεια είναι πως δε θα περίμενε κανείς να προβεί ο δημοσιογράφος σε μια τέτοια αποκάλυψη αλλά φαίνεται πως έχει μια wild side που μας τη δείχνει σιγά-σιγά.

Δείτε το απόσπασμα:

https://youtu.be/fwvfK6HEVog

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X