Media

Δημήτρης Παπανώτας κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Με έφαγαν, καλή χώνεψη»

Δημήτρης Παπανώτας κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Με έφαγαν, καλή χώνεψη»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένος στο Happy Day βρέθηκε το πρωινό της Παρασκευής (19/4) ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο δημοσιογράφος του Alpha, από μία διαφορετική θέση από αυτήν που τον έχουμε συνηθίσει στην εκπομπή, αναφέρθηκε στον σάλο που προκάλεσε η διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή μία επίμαχη δήλωσή του σχετικά με τις γυναίκες.
«Δεν θα κάνω τη χάρη σε αυτούς που με απογοήτευσαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε στην προκριματική φάση», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Μου έκανε εντύπωση που έβλεπα το πρωί σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, που έχει και το πρωτότυπο υλικό της δήλωσής μου, να λένε ότι «δεν μπορεί να μιλάει ο κύριος Παπανώτας για κοπτοραπτική» και έπαιξαν τα 5 δευτερόλεπτα από τα 5 λεπτά με φλασιά, είναι δύο κομμάτια ενωμένα. Κοροϊδεύουν τον κόσμο μπροστά στα μάτια του και αυτό είναι απαράδεκτο», κατήγγειλε ο δημοσιογράφος του Alpha, αναφερόμενος στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

«Εγώ μπήκα σε αυτόν τον χώρο ως συνδικαλιστής της Αριστεράς, μόνος μου. Δεν δέχθηκα συγχαρητήρια από κανέναν, εξέφρασα την έκπληξη και τη χαρά μου στα μέλη του κόμματος για τις εκλογές και δεν είδα πουθενά τον πρόεδρο, παρά μόνο σε μία εκδήλωση», σχολίασε αμέσως μετά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν θα απαντήσω πολιτικά για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει το κόμμα που πιστεύω. Είχα σκεφτεί να παραιτηθώ και να γυρίσω στη δουλειά μου πριν ανακοινώσει ο Κασσελάκης τη διαγραφή μου», παραδέχθηκε ο δημοσιογράφος.

«Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια στελέχη που εγώ υπερασπιζόμουν δημόσια, οι ίδιοι άνθρωποι τελικά μου έσκαβαν τον λάκκο. Δεν είμαι χθεσινός. Εκτίθεμαι 37 χρόνια καθημερινά στην τηλεόραση, είμαι από τους λίγους. Έχω καταθέσει τις απόψεις μου στην τηλεοπτική μου πορεία. Ήταν ανήθικο που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ. Οι βεδουίνοι της πολιτικής με έφαγαν. Ευχαριστώ πολύ, καλή χώνεψη», κατέληξε στη συζήτησή του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X