Show Biz

Ιωάννα Παππά: Αυτός είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά και πρόκειται να παντρευτεί (photo)

Ιωάννα Παππά: Αυτός είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά και πρόκειται να παντρευτεί (photo)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ιωάννα Παππά ξεχώρισε στα τέλη της του 2000 μέσα από τη συμμετοχή της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Το «Κλείσε τα μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη την έκανε γνωστή στο πανελλήνιο και έκτοτε συνέχισε δυναμικά στον χώρο της υποκριτικής, ιδιαίτερα μέσα από θεατρικές παραστάσεις.

Στην προσωπική της ζωή δεν έχει δοθεί ιδιαίτερη βάση, όμως εδώ και 3 χρόνια, είναι ζευγάρι με τον Κώστα Πάντο. Η ηθοποιός και ο πολιτικός μηχανικός έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς είναι και οι δύο άνθρωποι χαμηλών τόνων. Η σχέση τους έγινε περισσότερο γνωστή όταν η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε πως θα παντρέψει την Ιωάννα Παππά μαζί με τον σύντροφό της, που είναι ο αδερφός του μέλλοντα συζύγου της!

Και πάλι μαζί! Ο Γιάννης Πάριος είναι ξανά ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, ο γάμος θα γίνει μετά το καλοκαίρι και θα είναι μια από τις ελάχιστες φορές που θα δούμε την Ιωάννα και τον Κώστα σε δημόσια εμφάνιση. Η πρώτη φορά που απαθανατίστηκαν μαζί, όπως διαβάζουμε στη Real Life, ήταν τον Δεκέμβριο του 2015.

Το ζευγάρι συνηθίζει να μετακινείται με την μηχανή του Κώστα και συχνά προγραμματίζει μικρές αποδράσεις στην ελληνική ύπαιθρο. Οι στενοί τους φίλοι κάνουν λόγο για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι…

Δείτε στιγμιότυπο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X