Κοινωνία

Πέθανε η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη

Πέθανε η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας αποχαιρέτησε τη φίλη και συνεργάτιδα του με μία μαύρη φωτογραφία και το σχόλιο «Καλό Ταξίδι Ιφιγένεια».

Η εκλιπούσα ήταν κόρη του ηθοποιού του Θεάτρου Τέχνης Δημήτρη Αστεριάδη και τελευταία εμφάνιση της ηθοποιού ήταν στη θεατρική παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός Αναρχικού» με συμπρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο.

Ποια ήταν η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη

Η Ιφιγένεια Αστεριάδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης και ήταν βασικό στέλεχος του «Τεχνοχώρου» του Γιάννη Κακλέα.

Για εννέα χρόνια πρωταγωνίστησε σε περίπου 25 παραστάσεις όπως: “Τα κόμικς”, “Η μεγάλη μαγεία”, “Στο βάθος κτήνος”, “Κρίμα που είναι πόρνη” κ.ά.

H τελευταία εμφάνιση της Ιφιγένειας Αστεριάδη ήταν στη θεατρική παράσταση “Ο τυχαίος θάνατος ενός Αναρχικού” με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο

Με τον Γιάννη Κακλέα συνεργάστηκε σαν ηθοποιός και σε επόμενες δουλειές του, κάνοντας ιδιαίτερη επιτυχία στο “Σφαίρες πάνω από το Μπρόντγουεϊ”. Πήρε μέρος σε μεγάλες επιτυχίες όπως “Λυσιστράτη”, “Συρανό”, “Το ημέρωμα της στρίγγλας”.

Στον κινηματογράφο ξεχωρίζει ο ρόλος της ως “Έλσα” στην ταινία “Ο χαμένος τα παίρνει όλα” του 2002, σε σκηνοθεσία Νίκου Νικολαΐδη.

Στην τηλεόραση συμμετείχε ως γκεστ στις σειρές: “Ανατομία ενός εγκλήματος”, “Μια ζωή για την Έλσα”, “Εγκλήματα”, “Επαγγελματίες”, “Πλάκας μέλαθρον” και “Τμήμα Ηθών”.

Έδωσε μια σύντομη και γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X