Show Biz

Κρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας που τον κράτησε εκτός εκπομπής

Κρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας που τον κράτησε εκτός εκπομπής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κρατερός Κατσούλης σήμερα το πρωί δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», με τη σύζυγο και συμπαρουσίαστρια, Κατερίνα Καραβάτου να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό πως είναι κλινήρης.

Το συγκεκριμένο γεγονός φαίνεται πως προκάλεσε ανησυχία, με την παρουσιάστρια να δηλώνει πως ελπίζει όλα να πάνε καλά και να είναι αύριο μαζί με την ομάδα.

Όπως είδαμε από τα social media, ο Κρατερός χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο την Κυριακή το βράδυ, μετά το τέλος της παράστασης «Όταν σβήνουν τα φώτα». Εκεί μετά από έντονους πόνους στη μέση τον μετέφερε η συνάδελφός του, Μαρία Κωνσταντάκη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Peoplegreece, ο Κρατερός Κατσούλης έχει πρόβλημα με τη δισκοκήλη του που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια και όταν έχει αυξημένες υποχρεώσεις και βεβαρημένο πρόγραμμα επιδεινώνεται αρκετά. Σήμερα, οι θεράποντες ιατροί σύστησαν στον ηθοποιό ξεκούραση και με την κατάλληλη αγωγή πιστεύουν ότι αύριο θα μπορέσει να σηκωθεί και να συνεχίσει το καθημερινό του πρόγραμμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X