Show Biz

Πόσο ετών είναι ο Κρατερός Κατσούλης – Η διαφορά του με την Κατερίνα Καραβάτου

Πόσο ετών είναι ο Κρατερός Κατσούλης – Η διαφορά του με την Κατερίνα Καραβάτου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κρατερός Κατσούλης είναι από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς των τελευταίων ετών, με τον ίδιο να προχωρά στο επόμενο τηλεοπτικό του «βήμα» και να συνεχίζει ιδανικά μια εξαιρετική πορεία, που έχει αρχίσει από πολύ νωρίς.

Ο γνωστός ηθοποιός, ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε ηλικία 9 ετών όταν συμμετείχε στην παιδική τηλεταινία «Τα μουστάκια του ηλίου» στην κρατική τηλεόραση. Από το 1991 μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές δουλειές ως ηθοποιός, ενώ για χρόνια παρουσίαζε ψυχαγωγικές εκπομπές με την Κατερίνα Καραβάτου.

Η ηλικία που μας… ξάφνιασε

Ποια είναι, όμως, η ηλικία του; Ο Κατσούλης γεννήθηκε στην Γενεύη της Ελβετίας το 1971 από γονείς Έλληνες μετανάστες, κάτι που σημαίνει πως βαίνει στα 51 του χρόνια και δεν του φαίνεται σε καμία περίπτωση, καθώς θα τον κάναμε μάλλον για δέκα χρόνια νεότερο.

Στην άλλη πλευρά, η Κατερίνα Καραβάτου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 30 Δεκεμβρίου 1973 και θα γίνει στο τέλος του χρόνου αυτού 49 ετών. Κοντεύει, δηλαδή, να πενηνταρίσει, αλλά εμείς θα λέγαμε από την εμφάνισή της πως μάλλον… σαρανταρίζει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X