Show Biz

Λιάγκας: Πώς σχολίασε το ζεύγος Βαρθακούρη

Λιάγκας: Πώς σχολίασε το ζεύγος Βαρθακούρη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει άποψη για πολλά πράγματα και αυτή τη φορά θέλησε να πει την άποψη του για το ζεύγος Βαρθακούρη.

Η αλήθεια είναι πως ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, έχουν μια έντονη σχέση και αυτό έχει φανεί στο show Globetrotters, αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα και να τους αρέσει καλά κάνουν.

Έχουμε ακούσει πολλούς χαρακτηρισμούς να βγαίνουν από το στόμα τους και μπορεί τα πρώτα 2 λεπτά να ακούγονται αστεία αλλά μετά σε προβληματίζουν.

https://youtu.be/kfpSHDSOVNQ

Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε  πάνω στο θέμα, και πιο συγκεκριμένα μίλησε για όλα αυτά που ακούστηκαν στο τελευταίο επεισόδιο, λέγοντας:

«Ένα ζευγάρι που σέβεται ο ένας τον άλλον, δεν λέει κανείς τον άλλον βόιδι ούτε ηλίθιο. Επιτρέψτε μου να πω ότι καλό είναι να κάνουμε τηλεόραση, επιτρέψτε μου ότι καλό είναι για χάρη της τηλεθέασης να το “τσιμπάμε” και λίγο διότι τα παιδιά αυτά έχουν τεράστια προβολή και καλά κάνουν, αντιλαμβάνονται ότι μπορεί να έχουν και προτάσεις για τηλεοπτική εκπομπή, αλλά από εκεί και πέρα, το πόσο είναι ωραίο να λες τον σύντροφό σου βόιδι ακόμα και για πλάκα ή ηλίθιο ακόμα και για πλάκα, είναι εκφράσεις που για μένα πληγώνουν μία σχέση και δεν είναι ωραίες να τις ακούς από τον σύντροφό σου. Ακούω όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού, να λέει τόσες εβδομάδες “τι ωραίο ζευγάρι”! Σας αρέσει εσάς να σας λέει η γυναίκα σας βόδι;».

Διαβάστε επίσης: Χάρης Βαρθακούρης: Συνεχίζονται τα «όμορφα» λόγια με τη γυναίκα του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X