Show Biz

Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός χάρισε τη φωνή της στη Λόρα και τη Μαίρη;

Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός χάρισε τη φωνή της στη Λόρα και τη Μαίρη;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν μία από τις πρώτες ξένες τηλεοπτικές σειρές που αγαπήθηκε όσο λίγες στην χώρα μας. Η αμερικάνικη παραγωγή παιζόταν από το 1974 έως το 1983 και διήρκησε 9 σεζόν. Στην Ελλάδα και την κρατική τηλεόραση ήρθε λίγα χρόνια αργότερα και όλοι έμεναν καθηλωμένοι στις οθόνες τους για τις εξελίξεις στην οικογένεια Ίνγκλς.

Πρωταγωνίστρια ήταν η Λόρα, η μεσαία κόρη της οικογένειας. Στην Espresso της Κυριακής όμως, μία πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ήταν αυτή που χάρισε τη φωνή της στην ελληνική μεταγλώττιση για αρκετούς ρόλους.

«Με το που μπήκα στη δραματική σχολή άρχισα να δουλεύω. Με έπαιρναν οι δάσκαλοι σε μικρά ρολάκια σε σίριαλ της εποχής, όπως του Πρετεντέρη και του Ξενόπουλου. Την ίδια εποχή έκανα και μεταγλώττιση στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι -αρχικά στη φωνή της Μαίρης και στη συνέχεια της Λόρα!»,  εξομολογήθηκε η Έφη Πίκουλα.

Η ηθοποιός που έχουμε δει σε πολλές βιντεοταινίες, αλλά και στην Λάμψη του Νίκου Φώσκολου μίλησε στην εφημερίδα Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου για πολλές άγνωστες πτυχές της καριέρας της στην υποκριτική.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X