Show Biz

Ο Ουγγαρέζος τα βάζει με την Παπαγεωργίου – «Δείχνει μία έλλειψη παιδείας, μία έλλειψη μόρφωσης»

Ο Ουγγαρέζος τα βάζει με την Παπαγεωργίου – «Δείχνει μία έλλειψη παιδείας, μία έλλειψη μόρφωσης»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τα «πήρε» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν κράτησε το στόμα κλειστό στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη χθεσινή δοκιμασία του GNTM προσπάθησε να ενθαρρύνει τα κορίτσια όταν προσπαθούσαν να φωτογραφηθούν σε μια ντουζιέρα η οποία βρισκόταν πάνω σε ένα όχημα και κινούνταν στην Αθήνα. Κάποια στιγμή η Ηλιάνα φώναξε σε μια κοπέλα και είπε:

«Ασημίνα, είσαι μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, δώστα όλα. Είσαι η μόνη που περνάς από το Σύνταγμα. Έχεις τουρίστες, έχεις 300 βουλευτές. Τι άλλο θέλεις κορίτσι μου; Στον πιο κεντρικό δρόμο της Ελλάδας είσαι»… Αυτή ατάκα ήταν αρκετή για να γίνει χαμός στο Πρωινό και ο Ουγγαρέζος μίλησε με σκληρά λόγια.

Συγκεκριμένα είπε:

«Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Πρέπει να έχεις συγκεκριμένες προσδοκίες από συγκεκριμένα άτομα. Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δείχνει μία έλλειψη παιδείας, μία έλλειψη μόρφωσης. Κάθε άλλο από το να δείξεις πόσο αγαπάς το σώμα σου είναι αυτό. Αυτό είναι μια έκθεση κρεάτων μέσα στη μέση της Αθήνας. Είναι το πόσο χρησιμοποιούμε εμείς το ότι εσύ αγαπάς το σώμα σου για νούμερα τηλεθέασης. Κοιτάξτε τι γίνεται. Μπροστά στους οδηγούς, σε κοινή θέα, είναι με τα εσώρουχα και κάνουν πόζες. Εγώ το βρίσκω από φαλλοκρατικό αυτό μέχρι πλήρως σεξιστικό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X