Show Biz

Ο Sin Boy επέστρεψε και το νέο του τραγούδι ξεκινά με Παπανδρέου και «κλείνει» με τη φωνή του Αλέξη Τσίπρα (vid)

Ο Sin Boy επέστρεψε και το νέο του τραγούδι ξεκινά με Παπανδρέου και «κλείνει» με τη φωνή του Αλέξη Τσίπρα (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον τελευταίο καιρό, ο Sin Boy, έδειξε τον σκληρό του χαρακτήρα μέσω των social media και θέλησε να «ξεσκεπάσει» όλα όσα συμβαίνουν στην επαγγελματική του ζωή και αναφέρθηκε σε πολλούς και πολλά.

Ο trapper τάχθηκε κατά του ANT1, των δημοσιογράφων, του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και άλλων πολλών καθώς φάνηκε να έχει μπουχτίσει. Το κορυφαίο όλων ήταν πως έκανε λόγο για τους Illuminati.

Οκ, ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να παραθέτει την άποψη του και να εκφράζεται ελεύθερα, δημοκρατία έχουμε αλλά πρέπει να λέγονται πράγματα με πιο κομψό τρόπο γιατί αλλιώς χάνουμε το δίκιο μας…!

https://youtu.be/chM1QOg1hQU

Ο καλλιτέχνης πριν από 4 μέρες δημοσίευσε ένα νέο κομμάτι στο Youtube το οποίο φέρει τον τίτλο «Desole» και ακούγονται πολλά μέσα σε αυτό. Ευτυχώς που υπάρχουν οι στίχου κάτω από το video, διότι δε θα καταλαβαίναμε τι λέει.

Το κομμάτι ξεκινάει με τη φωνή του Γιώργου Παπανδρέου και την περίφημη ατάκα «Λεφτά υπάρχουν» και κατά τη διάρκεια ακούγονται και άλλες φωνές που ανήκουν σε δημοσιογράφους και σε πολιτικούς. Σε κάποια σημείο βρίζει τον ANT1 ενώ αναφέρεται και σε κάποια γυναίκα που δεν την ονοματίζει και μιλάει με άσχημα λόγια για εκείνη.

Το τραγούδι «κλείνει» με τη φωνή του Αλέξη Τσίπρα, μιας και ο trapper είχε δηλώσει πως τον στηρίζει γιατί βοήθησε την οικογένεια του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X