Show Biz

Πρώην παίκτρια του GNTM έχει βλέψεις να γίνει παρουσιάστρια και αποκαλεί τον Λιάγκα «trash»

Πρώην παίκτρια του GNTM έχει βλέψεις να γίνει παρουσιάστρια και αποκαλεί τον Λιάγκα «trash»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βρε τι έχουμε πάθει με την τελευταία φουρνιά μοντέλων που έβγαλε το GNTM! Τα κορίτσια κάνουν δηλώσεις στις κάμερες και το στόμα του λέει πολλά…. πάρα πολλά! Ειδικά ορισμένες έχουν «πετάξει» επικές ατάκες.

Μια παίκτρια η οποία κατάφερε μετά τη συμμετοχή της στο GNTM να απασχολήσει ήταν η Κατερίνα Πεφτίτση! Μάλιστα, είχε και μια κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα αν θυμάστε καθώς ο παρουσιαστής είχε μιλήσει για την παίκτρια και το παιχνίδι χρησιμοποιώντας λόγια τα οποία δεν είναι καθόλου κολακευτικά.

Οι κάμερες πέτυχαν την πρώην παίκτρια του GNTM έξω και εκείνη αποκάλυψε πως θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην τηλεόραση και πως θέλει να φέρει ένα παιχνίδι από το εξωτερικό στην Αθήνα! Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να είμαι και φέτος στην τηλεόραση. Μου άρεσε αυτό που είδα και γιατί όχι να είμαι και πιο ενεργά σε αυτό το κομμάτι. Θα μου άρεσε να φέρω και ένα παιχνίδι από το εξωτερικό στην Ελλάδα».

Όσο αφορά τον Γιώργο Λιάγκα δήλωσε:

«Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι λίγο trash. Οι απόψεις του με βρίσκουν τελείως κάθετη και αντίθετη και είμαι λίγο λυπημένη για το ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι έχουν τόσο κλειστές απόψεις και είναι τόσο…».

https://youtu.be/GjvOlXPkw1k

Δείτε ακόμη: Mega: Σφάζονται παλικάρια στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X