Show Biz

«Τα πήρε» η Ντορέτττα: Η ενόχληση για τις φωτογραφιές και όσα έχουν ακουστεί για το Ντάνο (video)

«Τα πήρε» η Ντορέτττα: Η ενόχληση για τις φωτογραφιές και όσα έχουν ακουστεί για το Ντάνο (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τη σχέση της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε μαζί να απολαμβάνουν θαλασσινά και ξεκίνησαν άμεσα οι φήμες περί ζευγαριού.

Σήμερα η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στο Πρω1νό και μίλησε στην Φαίη Σκορδά και για όσα κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το σχόλιο από follower που τον έκανε να απαντήσει δημόσια σχετικά με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Συγκεκριμένα δήλωσε ξεκάθαρα την ενόχλησή της για τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δεν ήταν προέρχονταν από επαγγελματίες φωτογράφους. «Οι φωτογραφίες που βγαίνουν από κινητό, μου φαίνονται κρίμα! Ότι κάποιος από δίπλα τραπέζι τραβάει φωτογραφίες και τις στέλνει σε δημοσιογράφο είναι χειρότερο… Κοινωνιολογικά αυτό, αξίζει μελέτη», σχολίασε.

Η παρουσιάστρια επέμεινε πως είναι λογικό κάτι τέτοιο να συμβαίνει, με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να εμμένει στη θέση της και να μην αποδέχεται τα συγκεκριμένα φαινόμενα. «Δεν σημαίνει ότι επειδή γίνεται κάτι πρέπει σώνει και ντε να το αποδεχτείς… Αν ήταν δημοσιογράφος γιατί δεν πήρε το credit της φωτογραφίας;».

Γιώργος Αγγελόπουλος – Ντορέττα Παπαδημητρίου: Είναι το νέο hot ζευγάρι (vid)

Η Ντορέττα ξεκαθάρισε πως παραμένει φίλη με το Ντάνο, ενώ σχολίασε: «Με ενόχλησαν οι συζητήσεις που έγιναν μετά. Κουλ χαλαρή δεν είμαι ποτέ όταν προβάλλονται πράγματα της προσωπικής μου ζωής… Δεν κάναμε κάτι περίεργο… Κάποιες συζητήσεις ξεπέρασαν κάποια όρια αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X