Show Biz

To μήνυμα της Κορομηλά που πρέπει να διαβάσουν όλες οι γυναίκες

To μήνυμα της Κορομηλά που πρέπει να διαβάσουν όλες οι γυναίκες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H Ρούλα Κορομηλά όπως και όλοι μας, έχει συγκλονιστεί με αυτό που έχει συμβεί με την 34χρονη Ιωάννα η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι και σήμερα, γνωστοποιήθηκε πως η αστυνομία έχει στα χέρια της μια γυναίκα η οποία θεωρείται ύποπτη για αυτό το έγκλημα.

Με αφορμή τα όσα έχουν μαθευτεί σήμερα, η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και πρέπει να τη διαβάσετε:

«Κανένας δεν ανήκει σε κανένα .Κανένας δεν είναι ιδιοκτησία κανενός! Αν θέλουμε ως γυναίκες να μας σέβονται και εκτιμάνε άπαντες και ειδικότερα οι άντρες οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια, ψυχραιμία και λογική απιστίες,ατασθαλίες,χωρισμούς,εμφανίσεις τρίτων προσώπων, διαζύγια και συναφή! Εμμονές, εκδικητικότητα και εγκληματικές ενέργειες δεν μας αρμόζουν!», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κανένας δεν ανήκει σε κανένα. Κανένας δεν είναι ιδιοκτησία κανενός! Αν θέλουμε ως γυναίκες να μας σέβονται και εκτιμάνε άπαντες και ειδικότερα οι άντρες, οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια, ψυχραιμία και λογική απιστίες, ατασθαλίες, χωρισμούς, εμφανίσεις τρίτων προσώπων, διαζύγια και συναφή! Εμμονές, εκδικητικότητα και εγκληματικές ενέργειες δεν μας αρμόζουν! Αυτο με ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila) στις

Δείτε ακόμη: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε το μπικίνι της και «κόβει» την ανάσα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X