Media

Σπίτι με το MEGA: Πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου

Σπίτι με το MEGA: Πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το «Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει στις οθόνες μας για πέμπτη συνεχή χρονιά, σήμερα Σάββατο στις 22:00 με οικοδεσπότες την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Εκλεκτοί καλεσμένοι θα μας κρατούν συντροφιά κάθε Σάββατο, χαρίζοντάς μας μοναδικές βραδιές με όμορφες μελωδίες, κέφι, χαμόγελα, ειλικρινείς κουβέντες και άφθονη μουσική.Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, καλεσμένος είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο αγαπημένος ερμηνευτής με την ιδιαίτερη λαϊκή φωνή, μας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα γεμάτο από μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες και μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της πορείας του στην ελληνική δισκογραφία και της ζωής του.

Δίπλα στον Θέμη Αδαμαντίδη, η Κατερίνα Στανίση, μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές, ανεβάζει τη διάθεση με τις επιτυχίες της. Ο Γιάννης Καψάλης, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης δημοτικής παράδοσης, μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη παντρεύουν τους λαϊκούς με τους παραδοσιακούς ήχους προσφέροντάς μας μοναδικές μουσικές στιγμές.

Special guests ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης και βιρτουόζος του σαξοφώνου Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος ανέδειξε τον Θέμη Αδαμαντίδη στα πρώτα του βήματα, αλλά και ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και σημαντικός λαϊκός μουσικοσυνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Δείτε βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X