Show Biz

Ζητά αποζημίωση ο σύζυγος της Χαλίνα Χάτσινς που σκότωσε ο Άλεκ Μπάλντουιν

Το μοιραίο είχε γίνει κατά διάρκεια πρόβας της ταινίας Rust, όπου πρωταγωνιστούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν και η Χαλίνα Χάτσινς ήταν υπεύθυνη φωτογραφίας.

Αγωγή με την οποία ζήτα αποζημίωση λόγω ανθρωποκτονίας από τον ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν «και όσους ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια στον χώρο των γυρισμάτων», κατέθεσε ο σύζυγος της αδικοχαμένης κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς, που σκοτώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Η αγωγή κατατέθηκε στην κομητεία Σάντα Φε του Νέου Μεξικού εκ μέρους του Μάθιου Χάτσινς και του 9χρονου γιου του θύματος, δήλωσε ο δικηγόρος Μπράιαν Πάνις σε συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες.

Στη διάρκεια πρόβας για μία σκηνή της ταινίας, το όπλο που κρατούσε ο Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε, σκοτώνοντας την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα. Αδιευκρίνιστο παραμένει πώς βρέθηκε αληθινή σφαίρα στη θαλάμη.

Η τραγωδία στο ράντσο του Νέου Μεξικού, όπου γυριζόταν η ταινία, παραμένει υπό διερεύνηση από τις τοπικές αρχές. Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει δηλώσει ότι είχε ενημερωθεί πως το όπλο ήταν «κρύο» (σ.σ. όρος που χρησιμοποιείται στα γυρίσματα για να υποδηλώσει ότι είναι ασφαλές για χρήση) και ότι ο ίδιος δεν τράβηξε τη σκανδάλη.

Ολες οι Ειδήσεις