Σχόλια

Η συνταγή του Αρη Πορτοσάλτε για την αντιμετώπιση της ακρίβειας (οποία ξεφτίλα)…

Η συνταγή του Αρη Πορτοσάλτε για την αντιμετώπιση της ακρίβειας (οποία ξεφτίλα)…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι καταναλωτές θα ευγνωμονούν τον Αρη Πορτοσάλτε. Ιδίως οι πλέον ευάλωτοι.Γιατί; Διότι ο Αρης φαίνεται πως βρήκε λύση στο πρόβλημα της ακρίβειας και μάλιστα δεν το κράτησε για τον εαυτό του, αλλά μέσω της τηλεόρασης  του ΣΚΑΪ το είπε σε όλους τους καταναλωτές (δεν είναι μοναχοφάης ο Αρης).

Ο δημοσιογράφος (;) (ο eretikos.gr έχει πολλά ερωτήματα ως προς την ιδιότητα του Αρη. Διερωτάται αν είναι δημοσιογράφος ή προπαγανδιστής της κυβέρνησης) πρότεινε ούτε λίγο ούτε πολύ να είμαστε λιγότερο «κιμπάρηδες» και να μην παίρνουμε ολόκληρο το καρπούζι αλλά φέτες, όπως κάνουν άλλωστε και οι φίλοι του οι γιατροί στην Ολλανδία.

«Λέω… μήπως… ενδεχομένως… αντί να πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ και να σπρώχνουμε καρότσι ή δυο καρότσια μαζί, γυρίζαμε στο καλαθάκι λέω, λέω, μήπως… δηλαδή άλλαζε λίγο η συμπεριφορά των καταναλωτών…  λέω… ενδεχομένως… γιατί έξω δεν σπρώχνουν καρότσια…», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος περιγράφοντας σχεδόν ως υπερκαταναλωτικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα, επιλέγει να κλείσει τα αυτιά του στις όλο και περισσότερες έρευνες που περιγράφουν την ένδεια των Ελλήνων και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κατά τις αγορές τους στα σούπερ μάρκετ, καθώς οι τιμές έχουν φτάσει στα ύψη.

Με λίγα λόγια ο Άρης Πορτοσάλτε καλεί όσους τον παρακολουθούν να «σφίξουν και άλλο το ζωνάρι» και… ίσως επιβιώσουν. Ίσως, ενδεχομένως, λέμε τώρα εμείς…

Μπράβο Αρη ευχαριστούμε. Και τώρα σκέφτομαι ποια είναι άραγε η επιβράβευση που αρμόζει στον Αρη. Εσείς τι λέτε;

(Δείτε από το 04:16 και μετά)



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X