Σχόλια

Οι μπίζνες της Αλεξίας Μπακογιάννη

Οι μπίζνες της Αλεξίας Μπακογιάννη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η μπίζνες της Αλεξίας Μπακογιάννη πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Τα έσοδα και τα κέρδη αυξάνονται και πληθύνονται. Απόδειξη το γεγονός ότι αύξηση κατά 5,3% παρουσίασε το 2020 ο κύκλος εργασιών της AIA Relate, καθώς ανήλθε στα 3.082.357,79 ευρώ το 2020, από 2.927.221,40 ευρώ στην προηγουμένη χρήση. Μάλιστα παρουσίασε κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA), τα οποία έφτασαν τα 435.920,43 ευρώ έναντι 77.273,53 ευρώ στην προηγουμένη χρήση. Τα κέρδη προ φόρων της εταιρείας ανήλθαν στα 405.458,38 ευρώ το 2020, έναντι 41.662,11 ευρώ το 2019.

Πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος είναι η Αλεξία Μπακογιάννη, αντιπρόεδρος η Αθανασία Σουρμπάτη και μέλη ο Θεόδωρος Κελέσης και ο Αθανάσιος Μαλτεζάκης.

Όπως παρατηρείτε στα χρόνια που ο θείος κυβερνά και ο αδελφός είναι επικεφαλής του Δήμου Αθηναίων τα κέρδη απογειώθηκαν.

Και για να μην ξεχνάμε η AIA RELATE είναι στενά συνδεδεμένη με εταιρεία που έκανε δουλειά στο μεγάλο έργο του Κώστα Μπακογιάννη, τον μεγάλο περίπατο. Και ιδού ο ρόλος της AIA RELATE. Ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας για την Kraft Paints, εταιρεία με ηγετική θέση στην αγορά οικοδομικών και αρχιτεκτονικών χρωμάτων. Η συνεργασία περιλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών συμβουλευτικής επικοινωνίας, γραφείου Τύπου, media relations, concept και διοργάνωσης προωθητικών ενεργειών σε σημεία πώλησης, καθώς και άλλων εκδηλώσεων.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X