Eretiki Κουζίνα

Γρήγορο Σουφλέ με Ριγκατόνι

Γρήγορο Σουφλέ με Ριγκατόνι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σουφλέ: Σερβίρετε, προσθέτοντας λίγο ψιλοκομμένο δυόσμο που του πάει πολύ και απολαμβάνουμε ένα υπέροχο πιάτο!

Υλικά
1/2 κιλό Ριγκατόνι
400 γρ. Ημίσκληρο τυρί τριμμένο
160 γρ. Γαλοπούλα Καπνιστή (ή άλλο αλλαντικό της αρεσκείας σας)
3 Αυγά
150 γρ. Κρέμα Γάλακτος
Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό βράζουμε τα ριγκατόνι για 5’.

Τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί.

Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε τα ριγκατόνι, προσθέτουμε και λίγο από τo τυρί. Ανακατεύουμε.

Κόβουμε τη καπνιστή γαλοπούλα σε λωρίδες και τη διασκορπίζουμε στο ταψί.

Τέλος προσθέτουμε το υπόλοιπο τυρί.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30-35’.

Καλή σας όρεξη!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X