Media

Τον Λιάγκα κι΄αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς (βίντεο)

Τον Λιάγκα κι΄αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Από την πρώτη κιόλας μέρα της εκπομπής στο Σκάι ο Λιάγκας κατάφερε να εμφανίσει τον πραγματικό εαυτό του. Την έκανε τη γκάφα του και μάλιστα τη χειρότερη σε τέτοια περίπτωση.
Στην εκπομπή του είχε καλεσμένο τον Ανδρέα Γεωργίου. Η συζήτηση κυλούσε ομαλά και χαριτωμένα, όπως συνήθως συμβαίνει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που εργάζονται στο ίδιο κανάλι. Δηλαδή βαρετά και χωρίς κανένα ενδιαφέρον.
Οπότε ο Γιώργος Λιάγκας μάλλον σκέφτηκε να ζωντανέψει την κουβέντα και να φέρει σε δύσκολη θέση τον Ανδρέα Γεωργίου. Τα κατάφερε και τα δύο με μία μόνο ερώτηση. Φοβερός δηλαδή ο Γιώργος. Με ένα σμπάρο πέτυχε δύο τρυγόνια.
Το πέτυχε με τη φοβερή ερώτηση τί κάνει ο πατέρας σου; Έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον συνομιλητή του, γιατί ο πατέρας του Ανδρέα Γεωργίου έχει πεθάνει και οι τηλεθεατές βγήκαν από τη βαρεμάρα ύστερα από την απάντηση του καλεσμένου που φανέρωσε τη μνημειώδη γκάφα του Γιώργου.
Κι αυτός είναι ένας παρουσιαστής, που εκτός των άλλων, την ώρα της εκπομπής καλείται να ενημερώνει τους τηλεθεατές του Σκάι. Και μη μου πείτε ότι ο Σκάι δεν νοιάζεται για την έγκυρη και αντικειμενική πληροφόρηση. Δεν θα σας πιστέψω…
Ο Προβοκάτορας

Δείτε στο βίντεο τη γκάφα του μέγιστου Γιώργου Λιάγκα

Ο Μπογδάνος ξεμπροστιάζει Μητσοτάκη και Δένδια

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X