Ο Προβοκάτορας

Μία ιστορική φωτογραφία, δύο εμβόλια και ένα σκάνδαλο

Μία ιστορική φωτογραφία, δύο εμβόλια και ένα σκάνδαλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία φωτό με ιστορική αξία. Αν αφαιρέσουμε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τοποθετήσουμε στη θέση του τον Νίκο Χαρδαλιά, έχουμε το τρίο που μας ενημερώνει κάθε μέρα στις 6 το απόγευμα για την πορεία του κορονοϊού.

Ναι καταλάβατε ο κύριος δεξιά είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας και αριστερά ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, 14 χρόνια περίπου νωρίτερα. Ηταν και τότε στο υπουργείο Υγείας στο πλευρό του υπουργού που παρήγγειλε εκατομμύρια εμβόλια για τον Η1Ν1 για να εμβολιαστούν δύο φορές οι Ελληνες.

Ηταν ένα σκάνδαλο που ποτέ δεν έφτασε στη Δικαιοσύνη, παρότι μία μελλοντική υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, έκανε καταγγελίες και παρουσίασε στοιχεία για προμήθεια αχρείαστων εμβολίων, που ζημίωσαν τη χώρα με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Κατά σύμπτωση οι δύο εκ των τριών κυρίων της ομάδας θα είναι στο τιμ που θα αποφασίσουν για τα εμβόλια που θα παραγγείλουμε για τον κορονοϊό. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να αποτρέψουν τους αρμόδιους από την παραγγελία περισσότερων εμβολίων. Γιατί το δις εξαμαρτείν…μπορεί να γεννήσει και υποψίες.

Ο Προβοκάτορας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X