Αθλητισμός

Aστέρας Τρίπολης – Άρης 1-1: Αφού δεν έχασαν οι Θεσσαλονικείς πάλι καλά!

Aστέρας Τρίπολης – Άρης 1-1: Αφού δεν έχασαν οι Θεσσαλονικείς πάλι καλά!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα πρόσωπα σε όλες τις γραμμές ο Αστέρας Τρίπολης. Άλβαρεζ αντί Τασουλή στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μουνάφο επιστρέφει στη θέση του Μπέλοκ, δίπλα στον Βαλιέντε και Σίτο, Τιλίκα αντί των Κρεσπί και Αλί Μπαμπά.

Τρεις αλλαγές για τον τιμωρημένο Άκη Μάντζιο στην 11άδα του Άρη. Ο Σάκιτς που χρεώνεται το λάθος με τον ΠΑΟΚ έμεινε εκτός με τον Σούντγκρεν να επανέρχεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Γκάμα επίσης βασικός αντί του Μπερτόγλιο που λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο έμεινε εκτός και ο Ματίγια αντί του Τζέγκο, ως παρτενέρ του Σάσα.

Οι φιλοξενούμενοι πιέζουν πολύ ψήλα στο πρώτο 10λεπτο, προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν, χωρίς αποτελέσμα όμως τους Αρκάδες που αντέχουν και βρίσκουν πιο εύκολα τρόπους να μπουν στην περιοχή του Κουέστα.

Πρώτη και τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο στο 21′ με τον Ριέρα να προσπαθεί να «κρεμάσει» τον Κουέστα, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ισπανού τερματοφύλακα. Εξαιρετικό transition από τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα.

Μόνο με «στημένες» μπάλες προσπάθησε να απειλήσει στο πρώτο 45λεπτο ο Άρης.

Φάουλ σε καλή θέση για τους Θεσσαλονικείς στο 36′ αλλά η εκτέλεση από τον Μπρούνο Γκάμα σταμάτησε στο τείχος.

Νέα απόπειρα από τον Ματίγια στο 41′, η μπάλα αυτή τη φορά πέρασε το τείχος, αλλά κατέληξε εκτός εστίας του Τσιφτσή.

Στα ποδιά των παικτών του Άρη η μπάλα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου που προσπαθούν να βρουν λύσεις και διαδρόμους για την εστία του Τσιφτσή.

Οι «κιτρινόμαυροι» βγάζουν ωραία συνεργασία με Σούντγκρεν, Γκαρσία και Μαντίνι στο 54′ αλλά το σουτ του τελευταίου περνάει άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ο Ριέρα βγαίνει τετ-α-τετ, αλλά ο Κουέστα αντιλαμβάνεται την πρόσθεση του επιθετικού του Αστέρα να τον «κρεμάσει», στέκεται όρθιος και μπλοκάρει εύκολα.

Μεγάλη ευκαιρία χάνει και ο Άρης με τον Τσιφτσή να βγάζει σε κόρνερ το διαγώνιο σουτ του Γκάμα στο 68′.

Με την είσοδο του Σίλβα, το παιχνίδι… μυρίζει γκολ. Ο Άρης το ψάχνει πιο ζωηρά πλέον και το βρίσκει στο 74′ με την εντυπωσιακή ασίστ του Γκάμα, πρώτη φέτος και το ωραίο τελείωμα του Μαντσίνι.

Ο Άρης δείχνει να κρατάει τη νίκη, αλλά στο 81′ οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν με… αυτογκόλ του Ροζ! Ο Κώτσιρας έκανε το γύρισμα και ο αμυντικός του Άρη στην προσπάθειά του να διώξει, υπό την πίεση του Μπαράλες, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

O Aστέρας όχι μόνο αποφεύγει την ήττα, αλλά λίγο έλλειψε να πάρει και το ματς! Στο 87′ ο Κουέστα, σε κεφαλιά του Μπαράλες με διπλή επέμβαση κάνει την απόκρουση του αγώνα, εκατοστά πριν η μπάλα περάσει ολόκληρη τη γραμμή!

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ (38′ Πασαλίδης), Χριστόπουλος, Άλβαρεζ, Μουνάφο, Βαλιέντε (60′ Ιγκλέσιας), Ριέρα (61′ Γκόμεζ), Μπαράλες, Σίτο (61′ Αλί Μπαμπά), Tιλίκα (90′ Κρεσπί).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Γκανέα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ, Σάσα, Ματίγια (63′ Τζέγκο), Γκαρσία (63′ Σίλβα), Μαντσίνι, Γκάμα (89′ Μπερτόγλιο), Μάνος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X