Αθλητισμός

O Μέσι προκάλεσε ντελίριο στο Instagram (pic)

O Μέσι προκάλεσε ντελίριο στο Instagram (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Λιονέλ Μέσι έδειξε το προσωπάκι του νεογέννητου γιου του στο Instagram και φυσικά προκάλεσε ντελίριο!.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόναο πέρασε οικογενειακά στη Βαρκελώνη με τη σύζυγό του Αντονέλα Ροκούτσο και τα τρία παιδιά τους την Κυριακή του καθολικού Πάσχα και πόζαραν όλοι μαζί.

Όπως αναμενόταν η φωτογραφία, που ανέβασε ο Μέσι στο Instagram, κατακλύστηκε από likes και μέχρι αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει τα 5,3 εκατομμύρια!

Την ίδια φωτογραφία ανάρτησε και η Αντονέλα η οποία ευχήθηκε Καλό Πάσχα σε όλους.

https://www.instagram.com/p/BhB3OMCneO9/?hl=el&taken-by=leomessi

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αντονέλα Ροκούτσο ήταν παιδική του φίλη ένα χρόνο μικρότερή του ή, καλύτερα, είναι η ξαδέλφη του κολλητού του απ’ τα παιδικά του χρόνια, του Λούκας Σκάγκλια (παίκτης του Πανσερραϊκού, αλλά ήρθε για τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2009 και δεν μπόρεσε ποτέ να αγωνιστεί για αυτών. Ο Σκάγκλια αγωνίστηκε σε 27 ματς και επέμεινε ελληνικά και τις επόμενες σεζόν παίζοντας σε Τρίκαλα (1 συμμετοχή) και Καλλονή (7 συμμετοχές), πάντα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ενώ έφυγε το 2012).

Η Αντονέλα σπούδασε διατροφολογία στην Αργεντινή και είχαν σχέση με τον Λιονέλ Μέσι πριν από το 2009.

Να σημειώσουμε ότι οι καλλίγραμμες γυναίκες δεν έχουν λείψει από τη ζωή του, πριν τον γάμο αφού έχει καταφέρει να κάνει και μια δεύτερη καριέρα ως… ο κατακτητής των μοντέλων!

 Πηγή φωτογραφίας από GiveMeSport/instagram

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X