Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-2: Γκολ και θέαμα στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-2: Γκολ και θέαμα στην Τούμπα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με 4-3-3 παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Πασχαλάκης στην εστία, με τους Λύρατζη, Μιχάι, Κρέσπο και Σίντκλεϊ στην τετράδα της άμυνας. Τσιγγάρας, Κούρτιτς στα χαφ και λίγο πιο μπροστά ο Αουγκούστο, με τους Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ να πλαισιώνουν τον Άκπομ στην τριπλέτα της επίθεσης.

Με 4-4-2 κατέβασε τον Αστέρα Τρίπολης ο Μίλαν Ράσταβατς. Στο τέρμα ο Τσιφτσής, με τους Καρμόνα, Χριστόπουλο, Καστάνιο, Άλβαρες στην άμυνα. Μουνάφο, Βαλιέντε τα χαφ, με τους Κρέσπι, Σίτο στα πλάγια και τον Σονί στο πλάι του Μπαράλες στην επίθεση.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο δυνατά και στα πρώτα λεπτά πίεζαν αρκετά τους Αρκάδες. Η πρώτη φάση του παιχνιδιού έγινε μόλις στο 2ο λεπτό όταν από εκτέλεση φάουλ ο Άκπομ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσιφτσή.

Στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αστέρας αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και άνοιξε το σκορ με ένα εκπληκτικό σουτ του Σονί, ύστερα από ωραίο γύρισμα του Καρμόνα. Μετά το γκολ η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς πήρε τα πάνω της, αμυνόταν εξαιρετικά και ήταν πιο απειλητική προς την εστία του Πασχαλάκη.

Στο 30’ ο Σονί έκανε κάθετη στον Κρέσπι, ο οποίος δεν έκανε καλό πλασέ και ο Σίτο δεν μπόρεσε να πάρει το ριμπάουντ από πλάγια θέση. Οι Αρκάδες έδειχναν πολύ καλή εικόνα, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους, με τον Άκπομ στο 43’ με ένα φοβερό σουτ να ισοφαρίζει το ματς, κάνοντας το 1-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X