Ελλάδα

Διαδικτυακό έρανο για την Μυρτώ κάνει ο Κυρανάκης- Στόχος να συγκεντρωθούν 20.000 ευρώ

Διαδικτυακό έρανο για την Μυρτώ κάνει ο Κυρανάκης- Στόχος να συγκεντρωθούν 20.000 ευρώ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Μέσα σε 2 ημέρες μόνο συγκεντρώσαμε όλοι μαζί πάνω από 12.000 ευρώ για τη Μυρτώ μας! Είναι συγκινητική η αγάπη σας γι’ αυτό το κορίτσι!

Πάμε λίγο ακόμα για να πετύχουμε τον στόχο μας» αναφέρει σε ανάρτησή του, ο κ. Κυρανάκης, την οποία συνόδεψε με μια φωτογραφία από το ποσό που είχε συγκεντρωθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή και που έφτανε τα 12.516 ευρώ.

Η οικογένεια του κοριτσιού που ανεβαίνει έναν πραγματικό Γολγοθά τα τελευταία 7 χρόνια, προσπαθεί να συγκεντρώσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί, προκειμένου η Μυρτώ να μπορέσει να πάει στο εξωτερικό και να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης, ώστε να έχει ελπίδες για μια πραγματικά καλύτερη ζωή.

«Από το 2012 μέχρι σήμερα, η Μυρτώ παλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τα προβλήματα που της προκάλεσε η άγρια επίθεση που δέχτηκε από παράνομο μετανάστη στην παραλία της Πάρου.

Δύναμη ψυχής: Η Μυρτώ που κακοποιήθηκε στην Πάρο (pic)

Η κοπέλα έκτοτε είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και η οικογένειά της καλείται κάθε μήνα να συγκεντρώνει ποσά που φτάνουν τις 3.000 € για τα φάρμακα και τις θεραπείες που πρέπει να ακολουθήσει» αναφ’ερεται στο κάλεσμα για τον έρανο.

Δείτε την ανάρτηση του Κ. Κυρανάκη, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο σύνδεσμος για τον έρανο:

https://www.instagram.com/p/B6N4MyvAYzx/

Δείτε ακόμη:

ΣΥΡΙΖΑ για Κουκάκι: “Είναι επικίνδυνος ο Χρυσοχοΐδης για την ασφάλεια των πολιτών”

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X