Διεθνή

Κορονοϊός: Νεαροί αψηφούν τις προειδοποιήσεις -Ξέφρενο πάρτι πάνω σε πλοίο (pics&vid)

Κορονοϊός: Νεαροί αψηφούν τις προειδοποιήσεις  -Ξέφρενο πάρτι πάνω σε πλοίο (pics&vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι ειδικοί να λένε ξανά και ξανά πως χρειάζονται συνθήκες απομόνωσης για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, με φόντο την πανδημία που σαρώνει την υφήλιο, ωστόσο νεαροί σπουδαστές στις ανοιξιάτικες διακοπές τους αψήφησαν κάθε προειδοποίηση κι έκαναν ξέφρενο πάρτι πάνω σε κρουαζιερόπλοιο.

Όπως μεταδίδει η New York Post, τουλάχιστον 250 νεαρά κορίτσια κι αγόρια συνωστίστηκαν πάνω σε πλοίο κοντά στο Νασάου, στις Μπαχάμες, τη Δευτέρα, μία ημέρα αφότου η χώρα ανακοίνωσε το πρώτο κρούσμα COVID-19.

https://www.instagram.com/p/B9pGnNYBmLE/

«Η τελευταία μας κρουαζιέρα ήταν χθες» αναφέρει η εταιρεία STS Travel, «το κρουαζιερόπλοιο Blackbeard’s Revenge Cruise φρόντισε πολύ τους ταξιδιώτες μας».

https://www.instagram.com/p/B911oL7ngp4/

Και οι εικονιζόμενοι σπουδαστές δεν είναι οι μόνοι. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της STS Travel Jake Jacobsen, που μίλησε στο Business Insider, μόλις το 20% των πελατών ακύρωσαν τις κρατήσεις τους για τα ξίδια εν μέσω πανδημίας.

Ωστόσο ο Jacobsen σημείωσε πως η STS Travel περιόρισε στο μισό τη χωρητικότητα στις εν λόγω κρουαζιέρες, σε περίπου 250 άτομα, δηλαδή.

https://www.instagram.com/p/B9sDuA4Bf5T/

Δείτε ακόμη:

Κορονοϊός: Συγκλονίζει η οικογένεια του 20χρονου προπονητή από την Ισπανία που πέθανε από τον ιό (pics)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X