Ελλάδα

Γηρυόνης: Πότε ανοίγει η Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου

Γηρυόνης: Πότε ανοίγει η Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γηρυόνης: Η κακοκαιρία χτύπησε το πρωί την Αττική και δημιούργησε αρκετά προβλήματα.

Κλειστά παραμένουν για την ώρα και τα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Γύρω στις 12.00 αναμένεται να ανοίξει το ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Αθήνα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Όσον αφορά στο ρεύμα προς Κόρινθο σύμφωνα με τα όσα μας είπαν από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων είναι εντελώς αβέβαιο πότε αυτό θα δοθεί στην κυκλοφορία κι ίσως να πάρει ακόμα αρκετές ώρες ακόμα, μια κι η κατάσταση του οδικού δικτύου είναι πολύ «χάλια» όπως μάς είπαν χαρακτηριστικά.

Στο εν λόγω τμήμα οι εκτεταμένες κατολισθήσεις σε συνδυασμό με τα φερτά υλικά που κατέβηκαν στην εθνική έχουν προκαλέσει μεγάλες φθορές στο δίκτυο.

Κλειστή από τα ξημερώματα η Αθηνών – Κορίνθου

Για προληπτικούς λόγους και για την ασφάλεια όλων, η Τροχαία έδωσε εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας από τα διόδια της Ελευσίνας έως τον Ισθμό, καθώς κλειστή παραμένει και η Παλαιά Εθνική Οδός σε διάφορα σημεία από την Κινέττα ως τους Αγίους Θεοδώρους.

Οι πολύ έντονες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου καθόλη τη διάρκεια της νύχτας είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλη εισροή υδάτων και φερτών υλικών στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κινέτας (Χ.Θ. 53+800-61+000), σύμφωνα με ανακοίνωση από την «Ολυμπία Οδό».

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και κάνει έκκληση στους οδηγούς να αναστείλουν το ταξίδι τους μέχρι νεοτέρας, ενώ όσοι είναι ήδη στον δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή σε όλες τις μετακινήσεις τους μέχρι να περάσει το κύμα κακοκαιρίας.

Παράλληλα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Οδός Πειραιώς, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας έως την Ηρακλειδών.

Κλειστή παραμένει η έξοδος προς Πειραιώς στην οδό Χαμοστέρνας στην δεξιά πλευρά, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Επίσης, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ακτή Βασιλειάδη στο λιμάνι του Πειραιά από την πύλη Ε-3 στο ρεύμα προς Κερατσίνι και στη Λεωφόρο Σαλαμίνος από τη Ζωοδόχο Πηγή έως τη λεωφόρο Φανερωμένης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X