Ο Προβοκάτορας

Υπουργικές αβελτηρίες που “καίνε” τα εγκεφαλικά κύτταρα των πολιτών

Υπουργικές αβελτηρίες που “καίνε” τα εγκεφαλικά κύτταρα των πολιτών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπουργοί εννοούν να προσβάλουν τη νοημοσύνη μας και μάλιστα βάναυσα με τις απαντήσεις που δίνουν σε ερωτήσεις για την ακρίβεια. Παραμένουν, τελικά, τα προϊόντα ακριβά, παρά τα μέτρα ρώτησε τον Κώστα Σκρέκα ο Χρήστος Κούτρας στο Σκάι, για να απαντήσει αμέσως «όχι» και πρόσθεσε πως «τα νοικοκυριά πλέον βλέπουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν», καίγοντας τα εγκεφαλικά κύτταρα των τηλεθεατών τον άκουγαν.

Ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω αν μας θεωρούν βλάκες ή νομίζουν ότι καταπίνουμε αμάσητο όποια ανοησία μας σερβίρουν. Γιατί τεράστια ανοησία είναι να λες ότι έγιναν πιο φθηνά τα προϊόντα επειδή μειώθηκε ο πληθωρισμός. Επιτέλους ας καταλάβουν οι υπουργοί ότι οι πολίτες γνωρίζουν και το βλέπουν στο ράφι πως ακόμα και 1% να αυξηθεί ένα προϊόν το οποίο ένα μήνα νωρίτερα είχε αυξηθεί 10% πως το ποσοστό της ανόδου μπορεί να είναι μικρότερο, αλλά προστίθεται στην προηγούμενη τιμή και επομένως είναι ακριβότερο.

Κύριε Σκρέκα και λοιποί υπουργοί σταματήστε να θεωρείτε τους πολίτες “κάφρους”, όπως τους αποκάλεσε ένας συνάδελφός επειδή δεν του άρεσε η διαμαρτυρία τους, γιατί μετά την κάλπη της 9ης Ιουνίου θα τρίβετε τα μάτια σας…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X