Fragilemag

Τα 5 in / 5 out της εβδομάδας

Τα 5 in / 5 out της εβδομάδας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

5 in / 5 out –  Οι λίστες είναι old school χούι (εντάξει, δεν πάμε και στην εποχή της περισπωμένης), είναι ένα σκάλωμα του μυαλού, είναι μια συνήθεια.

Στην -κάθε- πόλη τρέχουν πράγματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση, τρέχουν και εκείνα που τη χαλούν.

Εννοείται υπάρχουν και εκείνα που τρέχουν και κοιτώντας τα απορούμε αν είναι δυνατόν να έχουν συμβεί πραγματικά.

Είναι γνωστό πως ζούμε στην εποχή του συλλογικού ναρκισσισμού, των απανωτών άνγκρι φέις, των δημιουργών περιεχομένου (έτσι γενικώς). Αυτά είναι τα δέκα πράγματα που μας έφτιαξαν χαλώντας μας και μας χάλασαν φτιάχνοντάς μας.

1 In Αν σηκώσει πρωτάθλημα ο (ποδοσφαιρικός)  Παναθηναϊκός φέτος,  το όνομα Φώτης Ιωαννίδης θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο συλλογικό συνειδητό των φιλάθλων της ομάδας. 

2 Ιn – «Είμαι γυναίκα, γι’ αυτό με σκοτώνεις», το βιβλίο της δημοσιογράφου Τζένης Κριθαρά από τις εκδόσεις ΚΨΜ ερευνά τα φαινόμενα της γυναικοκτονίας και της έμφυλης ανισότητας, που ευθύνονται για τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ ατόμων σε όλον τον κόσμο, αλλά και παρουσιάζει δέκα αληθινές ιστορίες γυναικών στην Ελλάδα, που βίωσαν την έμφυλη βία σε κάθε έκφανσή της.

3  Out – Γιώργος Πατούλης – Κάποιοι ψηφοφόροι θεωρούσαν happening να ψηφίσουν μια γραφική περσόνα που όταν χορεύει ζεϊμπέκικο δημόσια ο γέλωτας έρχεται πηγαίος. Οι ίδιοι άνθρωποι τώρα που η δημοσιογραφική έρευνα μιλά για τρύπα 200 εκατομμυρίων ευρώ στα οικονομικά πεπραγμένα της θητείας του στην Περιφέρεια Αττικής, θα τον ξαναψήφιζαν;…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X