Ελλάδα

Καιρός – Αρναούτογλου: Ανατροπή! «Δεν περιμένουμε καμία ωρολογιακή βόμβα»! video

Καιρός – Αρναούτογλου: Ανατροπή! «Δεν περιμένουμε καμία ωρολογιακή βόμβα»! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο καιρός έχει αγριέψει για τα καλά, με την σφοδρή κακοκαιρία να “μαστιγώνει” από χθες σχεδόν ολόκληρη τη χώρα.

Η Αττική δεν… γλίτωσε, καθώς πέρασε ένα δύσκολο βράδυ με ασταμάτητες καταιγίδες, βροντές και αστραπές.

Σαρώνει την Ελλάδα η κακοκαιρία: Σε πλήρη εξέλιξη συνεχίζεται το φαινόμενο (pics&vids)

Και μπορεί νωρίς το πρωί η κατάσταση να ήταν καλύτερη, αλλά έπεται… συνέχεια. Γιατί ο καιρός θα παραμείνει βροχερός και οι επόμενες ώρες αναμένονται δύσκολες στο Λεκανοπέδιο.

Δείτε εικόνες από την Αθήνα

Τα δυτικά της χώρας δέχονται ακόμα “επίθεση” από την κακοκαιρία, με την Κέρκυρα να δοκιμάζεται και τα σχολεία του νησιού να παραμένουν κλειστά.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, με μια ανάρτησή του μιλά για… ανατροπή! Συγκεκριμένα λέει πως “ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ σήμερα κάποια “μετεωρολογική βόμβα” στη χώρα μας!!!”.

Μάλιστα συμπληρώνει πως τελικά η Βικτώρια… δεν θα περάσει από τη χώρα μας, υπογραμμίζοντας όμως πως νιώθουμε τα… απόνερά της ουσιαστικά καθώς περνάει από την Ιταλία.

Πού να… περνούσε κι από την Ελλάδα δηλαδή!

Καιρός – Αναλυτικά αναφέρει ο μετεωρολόγος

“Φίλες και φίλοι καλημέρα! Πολλά τα ερωτήματά σας σχετικά με την κακοκαιρία των τελευταίων ωρών! Σε γενικές πάντως γραμμές θα σας έλεγα ότι:

1) Το χαμηλό δυτικά της χώρας μας (δείτε τους χάρτες) και στο οποίο δόθηκε το όνομα “Βικτώρια” δεν ήλθε ούτε πρόκειται να περάσει ποτέ πάνω από την Ελλάδα καθώς το κέντρο του βρίσκονταν το πρωί στην κεντρική Ιταλία και κινούμενο βόρεια θα εξασθενήσει (οπως εξηγώ τις τελευταίες ημέρες μέσα από εδώ αλλά και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 21:45 το βράδυ). Εμείς, και περισσότερο φυσικά τα δυτικά, “νιώσαμε” απλά τα ανατολικά κράσπεδά του, ικανά να δώσουν και έντονα φαινόμενα!

2) ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ σήμερα και αύριο κάποια “μετεωρολογική βόμβα” στη χώρα μας, καθώς δεν υπήρξε ΠΟΤΕ πτώση της βαρομετρικής πίεσης της τάξεως των 17 hpa μέσα σ’ ένα 24ωρο (που είναι και προϋπόθεση για να χαρακτηριστεί ένα σύστημα ως τέτοιο) καθώς οπως είπα και παραπάνω το κέντρο του χαμηλού βρίσκεται πολύ μακριά από τη χώρα μας και δεν πρόκειται ποτέ να κινηθεί προς την περιοχή μας αλλά προς τα βόρεια!”.

Καιρός – Δείτε την ανάρτηση του Αρναούτογλου

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/2406360886269982

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X