Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Υπάρχει σκάνδαλο Novartis!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Υπάρχει σκάνδαλο Novartis!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν γνωρίζω το λόγο, δεν τον είπε ούτε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην αλλαγή της θέσης για το σκάνδαλο Novartis αναφέρομαι. Γιατί ξαφνικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άλλαξε θέση και παραδέχτηκε ότι υπάρχει σκάνδαλο.

Βεβαίως συνέχισε να υποστηρίζει ότι πρόκειται για σκευωρία. Αν εμπιστευτώ τη μύτη ενός Προβοκάτορα, τότε θα υποθέσω πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάτι έμαθε για τις επερχόμενες εξελίξεις και φρονίμως ποιών, φρόντισε να πάρει αποστάσεις από τις κραυγές διαφόρων άλλων στελεχών του κόμματός του.

Μάλιστα, εκτός από την παραδοχή ότι υπάρχει σκάνδαλο Novartis, ο αρχηγός της ΝΔ μιλώντας στην Ελλη Στάη και στο Open ανέφερε ότι «δεν είναι όλοι εξ ορισμού αθώοι».

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε: «Περιμένω τη Δικαιοσύνη -με μεγάλη καθυστέρηση πρέπει να πω- επιτέλους να μας πει τι έχει βρει σε αυτή την υπόθεση». Συνέχισε λέγοντας: «Είναι σκευωρία. Είναι ένα κατασκεύασμα. Αυτό δεν σημαίνει, προς Θεού, ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis ή δεν σημαίνει a priori, να το τονίσω αυτό, ότι όλοι είναι εξ ορισμού αθώοι. Αλλά σε αυτή τη χώρα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και το να βρίσκεται ξαφνικά υπουργός έξω από το Μαξίμου να ανακοινώνει πράγματα, να υπάρχει γνώση της δικογραφίας, να διαρρέει η δικογραφία, αυτές είναι πρακτικές παρακράτους. Και επειδή οι πολίτες το έχουν αντιληφθεί, για αυτό και δεν τους πολυενδιαφέρουν τα θέματα αυτά. Εμένα, όμως, με ενδιαφέρει η ποιότητα της Δημοκρατίας μας, οφείλω αυτά τα ζητήματα να τα αναδείξω».

Και ο Προβοκάτορας με ανυπομονησία θα φωνάξει. Μπράβο Κυριάκο προχώρα και ανάδειξέ τα. Ποτέ δεν είναι αργά και προπαντός δεν είναι κακό να αλλάζουμε θέσεις όταν βλέπουμε το φως το αληθινό…

Και να προσθέσει: Υστερα από αυτή την τοποθέτηση δικαιούμαστε να αναρωτηθούμε φωναχτά: Για ποιον άραγε χτυπάει η καμπάνα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Υπομονή λίγες μέρες και θα μάθουμε…

Ο Προβοκάτορας

Τα άγρια “καρφιά” στη Φώφη Γεννηματά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X