Ελλάδα

Σοκ στην Μεταμόρφωση: «Θα σε σφάξω» είπε καθηγητής σε μαθητή!

Σοκ στην Μεταμόρφωση: «Θα σε σφάξω» είπε καθηγητής σε μαθητή!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απίστευτα πράγματα. Σε 13 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο 67χρονος καθηγητής του 1ου Γυμνασίου στην Μεταμόρφωση. Ο άνδρας αυτός, σύμφωνα με καταγγελίες, απείλησε λεκτικά έναν μαθητή μέσα στην τάξη, λέγοντάς του πως «αν αύριο έρθεις, θα σε σφάξω».

Ο καθηγητής παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο, ενώ παύθηκε από τα καθήκοντά του.

Τι συνέβη στην Μεταμόρφωση

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου. Ο συγκεκριμένος μαθητής πήγε στο σχολείο μαζί με τη μητέρα του προκειμένου να ζητήσει από τον καθηγητή διευκρινίσεις. Τότε, ο καθηγητής επιτέθηκε λεκτικά και στη μητέρα και επανέλαβε την απειλή που είχε εξαπολύσει σε βάρος του παιδιού της. Η μητέρα κάλεσε την αστυνομία και όταν έφτασαν στο σχολείο οι αστυνομικοί, η ίδια ζήτησε να του κάνουν σωματικό έλεγχο. Στον έλεγχο που του έγινε βρέθηκε πάνω του ένας σουγιάς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης ο Τατσόπουλος! (vid)

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό που έχει συμβεί στο σχολείο, με τον συγκεκριμένο καθηγητή. Όπως είπε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ανδρής, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει συγκεντρώσει τρεις ΕΔΕ και σημείωσε ότι είχαν γίνει από καιρό ενέργειες για την απομάκρυνσή του από το σχολείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X