Fragilemag

Σινεμά – “Λαίς”: Η πιο όμορφη ταράτσα του Κεραμεικού

Σινεμά – “Λαίς”: Η πιο όμορφη ταράτσα του Κεραμεικού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με τη «Χώρα των νομάδων» της Κλόε Τζάο που θα προβάλλεται καθημερινά στις 9 μ.μ. Στην ταινία, η οποία απέσπασε Όσκαρ καλύτερης ταινίας, πρωταγωνιστεί η Φράνσις Μακ Ντόρμαντ ξεκίνησε η πιο όμορφη ταράτσα του Κεραμεικού για να υποδεχτεί το κινηματογραφόφιλο κοινό της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, που μετά από μια πολύμηνη καραντίνα αδημονεί να επιστρέψει στον φυσικό χώρο προβολής ταινιών: τα σινεμά.

Ο ιστορικός θερινός κινηματογράφος «Λαΐς» επαναλειτουργεί με ασφάλεια, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω πανδημίας.

Το πρόγραμμα για το καλοκαίρι περιλαμβάνει δύο πολύ ενδιαφέροντα αφιερώματα σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, μια επιλογή βραβευμένων ταινιών από τη Διανομή, και ελληνικές μικρού μήκους ταινίες στο πλαίσιο της δημοφιλούς ενότητας «Τόπο στους μικρομηκάδες!».
Αμέσως μετά, θα προβληθεί το ιταλικό Martin Eden, βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζακ Λόντον, με πρωταγωνιστή τον Λούκα Μαρινέλι, ο οποίος για τον ρόλο του αυτό κέρδισε το βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας στην Βενετία.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X