Γυναίκα

Φορέστε γαλάζιο η πιο μοντέρνα απόχρωση του καλοκαιριού

Φορέστε γαλάζιο η πιο μοντέρνα απόχρωση του καλοκαιριού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα πιο καυτά χρώματα του καλοκαιριού του 2024 έχουν εμφανιστεί στις πρόσφατες πασαρέλες και περιλαμβάνουν αποχρώσεις του γαλάζιου του ουρανού, της λεβάντας, του παστέλ λιλά και του… Periwinkle δηλαδή το γαλάζιο-λιλά.

Οι παστέλ αποχρώσεις φέρνουν μια πινελιά παιχνιδιάρικου χαρακτήρα στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μας ντυσίματα. Το αγαπημένο μας; Το γαλάζιο καθώς μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με σχεδόν οποιοδήποτε άλλο χρώμα της γκαρνταρόμπας σας.

H πιο μοντέρνα απόχρωση για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024: Τόσο αιθέρια!

Πώς να φορέσετε αυτή την ιδιαίτερη γαλάζια απόχρωση αυτή τη σεζόν

Από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να το φορέσετε είναι ως μεταξωτό πουκάμισο με τζιν παντελόνι ή ένα όμορφο ανάλαφρο φόρεμα.

Ένα σακάκι, ένα φουλάρι, ένα μαντό ή μία μπλούζα σε αυτή τη γλυκιά απόχρωση είναι «λύση» για καθημερινή κομψότητα

Για παράδειγμα, συνδυάστε ένα σκούρο τζιν παντελόνι με ένα πουκάμισο ή μπλούζα σε αυτή την απόχρωση, τονίστε τα καλοκαιρινά φορέματα με γαλάζιες λιλά ψηλοτάκουνες γόβες και ολοκληρώστε το σύνολό σας με μια τσάντα σε ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν που δεν είναι άλλο από αυτό το γαλάζιο.

Υιοθετήστε ένα γαλάζιο-λιλά πουκάμισο και συνδυάστε το με ένα κλασικό μαύρο ή σκούρο μπλε παντελόνι // Μεταξωτό φουλάρι, Ralph Lauren // Βαμβακερή μπλούζα, Intimissimi

 

 

 

Αυτή η απόχρωση θα ταιριάζει υπέροχα με κάθε ντύσιμο: Φωτεινό κίτρινο καλοκαιρινό φόρεμα και πλατφόρμες ή mules με γαλάζιο. Hot παντελόνι με sneakers periwinkle; Ροζ φούστες με μπαλαρίνες σε αυτή την απόχρωση; Ναι παρακαλώ!

Διαφορετικού στιλ παπούτσια στην απόχρωση periwinkle: Αθλητικά, Skechers // Ξώφτερνη γόβα με λεπτό τακούνι, Manolo Blahnik // Mules, Valentino

Τα ταγιέρ και τα κοστούμια… είναι μια καθημερινή υπόθεση

Από την ανοιξιάτικη πασαρέλα, Staud // Δοκιμάστε την απόχρωση σε ένα κοστούμι // Κομψή μονοχρωμία από την Amand Holden

Βγείτε από το πρωί για τη δουλειά, δείχνοντας αριστοκρατική με τη φούστα ή το παντελόνια σας και πάρτε το ασορτί μπλέιζερ που θα φορέσετε όταν συναντάτε τους φίλους σας για ποτά το βράδυ. Η απόχρωση του γαλάζιου είναι απλά τέλεια!

Tαγιέρ ή κοστούμι, η απόχρωση κολακεύει

Ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό φόρεμα

Οι ζεστές, ηλιόλουστες μέρες απαιτούν ελαφριά καλοκαιρινά φορέματα. Η ομορφιά αυτής της απαλής απόχρωσης είναι ότι μπορεί να ταιριάξει τέλεια με κάθε στιλ φορέματος. Από τα κομψά μέχρι τα άνετα ή τα ρομαντικά αλλά και τα πιο σέξι που αγκαλιάζουν το σώμα. Ειδικά, τα μάξι ρομαντικά στο χρώμα periwinkle είναι η απόχρωση που πρέπει να προτιμήσετε.

Τα μακριά αέρινα φορέματα γίνονται ακόμη πιο ρομαντικά σε αυτή την παστέλ απόχρωση

Το καλοκαίρι είναι συνήθως η εποχή του γάμου, οπότε όταν φτάσει η επόμενη πρόσκλησή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε το πιο hot χρώμα της σεζόν φορώντας ένα επίσημο φόρεμα σε αυτό το γαλάζιο το οποίο μπορεί να είναι και το χρώμα του νυφικού.

Μία τουαλέτα σε αυτή την απόχρωση και μάλιστα με τούλια και διαφάνειες… δεν περνά απαρατήρητη!

Από μάξι φορέματα που αγγίζουν το δάπεδο μέχρι φορέματα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα, αυτή η απόχρωση είναι ανατρεπτική, κομψή και αιθέρια. Δεδομένου ότι δε, ότι οι φιόγκοι είναι ένας μοναδικός μοντέρνος τρόπος για να αναδείξετε το σύνολό σας αυτή τη σεζόν, τολμήστε να προσθέσετε έναν ή δύο φιόγκους για να κάνετε το φόρεμά σας το talk of the party.

Επιλέξτε αυτό το χρώμα και ως νυφικό, για τη μοντέρνα νύφη του 2024!

Μια τσάντα μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως το ντύσιμό σας και να προσθέσει έναν παράγοντα wow! στο βασικό σας ντύσιμο. Προτιμήστε μία τσάντα σε αυτή την απαλή απόχρωση του γαλάζιου και  θα αναβαθμίσετε κάθε σας εμφάνιση.

Κρατήστε μία τσάντα σε αυτή τη γαλάζια-βιολέ απόχρωση! Givenchy // Max Mara // Brandon Blackwood // Prada

ΠΗΓΗ:womanidol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X