Γυναίκα

Τα διχτυωτά παπούτσια θα κυριαρχήσουν την άνοιξη

Τα διχτυωτά παπούτσια θα κυριαρχήσουν την άνοιξη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλοι περίμεναν πως τα παπούτσια που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη είναι οι δερμάτινες μπαλαρίνες, αλλά αυτά που κατέκτησαν τις λάτρεις της μόδας και αναδεικνύονται ως «το» παπούτσι της νέας σεζόν, είναι τα διάφανα ή τα διχτυωτά παπούτσια.

Θα «πιαστείτε στα δίχτυα τους»! Το άνετο παπούτσι που θα κυριαρχήσει την άνοιξη

Με την άνοιξη στον ορίζοντα για άλλη μια φορά, τα mesh flats προβλέπονται να είναι παντού! Και το καλύτερο; Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ με τα πάντα, από φορέματα μέχρι τζιν – και ενδείκνυνται για την άνεση που προσφέρουν.

Σε μοβ χρώμα, Philip Lim // Διχτυωτά, Alaia

Παρά την ταπεινή καταγωγή τους ως παπούτσια, οι διχτυωτές μπαλαρίνες είναι εξίσου εκλεπτυσμένες όσο και χαλαρές. Κι εφόσον δεν υπάρχει βροχόπτωση στην πρόγνωση καιρού, είναι εκπληκτικά ιδανικά παπούτσια για όλες τις εποχές. Φοριούνται το ίδιο εύκολα με καλσόν και καλτσάκια έως μίνι φούστες την άνοιξη.

Φορέστε τα χωρίς ή με καλτσάκια // Σε κρεμ χρώμα στολισμένα με στρας, Leonie Mercier

Είναι απίστευτα ελαφριά, κάνοντας τα πόδια σας να αισθάνονται τόσο ελεύθερα και εύκολα να κινούνται. Αν και φορώντας τα μία ολόκληρη ημέρα, μπορεί να παρατηρήσετε λίγη ενόχληση στην καμάρα του ποδιού – αυτά τα παπούτσια είναι όντως φλατ.

Οι διάφανες μπαλαρίνες μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα στιλ

Αλλά ακόμα και με αυτό το πρόβλημα, φαίνεται ότι έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον, αφού τα διάφανα ή διχτυωτά  μπαλαρινάκια είναι κάτι νέο, που είναι λίγο… αποκαλυπτικά ενώ εξακολουθούν να προσφέρουν κάλυψη.

Συνδυάστε τις με φαρδύ τζιν, λευκό μπλουζάκι και λεπτά μαύρα γυαλιά ηλίου για ένα casual, χαλαρό ντύσιμο που είναι τέλειο για καθημερινές περιστάσεις.

Σε μοβ χρώμα, Anthropologie // Με λεπτό δίχτυ, Madwell

Μπορείτε επίσης να αναδείξετε το σύνολο με statement κοσμήματα, όπως χοντρά χρυσά σκουλαρίκια. Αν έχει λίγο κρύο, προσθέστε ένα ελαφρύ ανοιξιάτικο τζάκετ, όπως καμπαρντίνα ή μπουφάν, από πάνω.

Συνδυάστε μία θηλυκή εκδοχή με φλοράλ και καλτσάκια με δαντέλα // Με λεπτή πλέξη, Madwell

ΠΗΓΗ: womanidol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X