Γυναίκα

H Vogue Arabia επέλεξε την Kourtney Kardashian για το εξώφυλλο της και είναι υπέροχη (pics)

H Vogue Arabia επέλεξε την Kourtney Kardashian για το εξώφυλλο της και είναι υπέροχη (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Kim Kardashian και η Khloe Kardashian έχουν «πειράξει» αρκετά πραγματάκια πάνω τους, αλλά η μεγάλη τους αδερφή, Kourtney Kardashian, έχει επιλέξει να είναι πιο φυσική και φροντίζει το σώμα της και το δέρμα της με τρόπους οι οποίοι δεν την παραμορφώνουν.

Η μεγάλη αδερφή της οικογένειας, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue Arabia και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο καθώς είναι fashion και παράλληλα φανερώνονται ακόμη περισσότερο τα υπέροχα χαρακτηριστικά της.

Η Kourtney Kardashian μπορεί να μην έχει δισεκατομμύρια αλλά είναι μια γυναίκα η οποία στηρίζει τη φυσική ομορφιά και προσέχει να μην κάνει πράγματα τα οποία δείχνουν πως είναι από άλλον πλανήτη.

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It is an honor @voguearabia to be on your July/August cover! This issue is dedicated to the power of following your instincts and what makes you happy, which is why I wrote the cover lines myself, the power of reclaiming yourself. Editor-in-Chief: @mrarnaut Photography: @arvedphoto Style: @grahamcruz.studio Makeup: @miyakemakeup Hair: @andrewfitzsimons Digital Art: @suzanne_tak Words: @alexandravenison

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

Δείτε ακόμη: 2 συμβουλές για να γίνει πιο αποτελεσματικό το περπάτημα και να χάσεις βάρος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X