Γυναίκα

Η Rosie Huntington-Whiteley μιλά για την ακμή και την αντιμετώπιση της!

Η Rosie Huntington-Whiteley μιλά για την ακμή και την αντιμετώπιση της!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι ένα από τα αγαπημένα μας μοντέλα και πολλές φορές θίγει σημαντικά ζητήματα τα οποία αφορούν όλες τις γυναίκες! Και αυτή τη φορά μιλά για την ακμή.

“Πραγματικά καταλαβαίνω απόλυτα όσους έχουν πρόβλημα ακμής – πραγματικά επηρεάζει τα πάντα, την αυτοπεποίθησή σου, την ηρεμία σου.Όλοι θέλουν να δείχνουν το καλύτερο πρόσωπό τους, ανεξάρτητα από το περιβάλλον ή το σκηνικό που εμφανίζονται, είτε πρόκειται για κόκκινο χαλί είτε για μια οικογενειακή συγκέντρωση, για ένα ραντεβού με τον σύντροφό σου ή μια βόλτα με φίλους. Είναι μια μεγάλη πρόκληση”.

Η Rosie Huntington-Whiteley αποκάλυψε τι κάνει για να την αντιμετωπίσει:

“Βασίζομαι στα AHAs μου: σαλικυλικό, γλυκολικό, λακτικό. Βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων και κάνουν απολέπιση, γιατί αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα με την ακμή: η κυτταρική ανανέωση επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι πόροι μου”.

“Πολλοί πιστεύουν πως είναι πολυτέλεια αλλά για μένα, το πρόσωπό μου είναι η δουλειά μου, είναι απαραίτητα αυτά τα ραντεβού. Επιπλέον, με βοηθούν από το να πειράζω τα σπυράκια και να ταλαιπωρώ την επιδερμίδα μου, κρατάει ανοιχτό το κανάλι επικοινωνίας με τον ειδικό ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να με βοηθήσει με την skincare ρουτίνα που χρειάζομαι”.

Δείτε ακόμη: Κάποια μοντέλα έχουν περπατήσει… χιλιόμετρα στις πασαρέλες και θεωρούνται από τα καλύτερα! (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X