Κοινωνία

Δημοσκόπηση Alco: Νέο «χαστούκι» για τα μέτρα κατά κορονοϊού και ακρίβειας

Δημοσκόπηση Alco: Νέο «χαστούκι» για τα μέτρα κατά κορονοϊού και ακρίβειας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η δημοσκόπηση της εταιρίας Alco για το OPEN είναι ξεκάθαρη: οι πολίτες κάθε άλλο παρά ικανοποιημένοι είναι από τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση τόσο για να αντιμετωπίσει την πανδημία όσο και για να αντιμετωπίσει την ακρίβεια.

Ο προβληματισμός των πολιτών για το πως η κυβέρνηση διαχειρίζεται την πανδημία που προκαλεί ο κορονοϊός αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση και στην ερώτηση αν οι πολίτες είναι ικανοποιημένοι από το πως τα… πάει η κυβέρνηση!

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Alco και στην ερώτηση «είστε ή όχι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας», θετικά απαντά το 35% και αρνητικά το 54%.

Παράλληλα, αρνητικοί εμφανίζονται οι πολίτες για την είσοδο ανεμβολίαστων σε εκκλησίες και σούπερ μάρκετ. Για τις εκκλησίες το 67% απαντά ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται η είσοδος στους ανεμβολίαστους ενώ στο σούπερ μάρκετ το ποσοστό φτάνει το 62%.

Για το αν τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την αύξηση των τιμών έχουν βοηθήσει το 38% απαντά «καθόλου», το 28% «λίγο» ενώ το 16% λέει ότι τον βοήθησε «αρκετά» και μόλις το 4% «πολύ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X