Κοινωνία

Δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Βίντεο – ντοκουμέντο με την εκτέλεση του 58χρονου (vid)

Δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Βίντεο – ντοκουμέντο με την εκτέλεση του 58χρονου (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ «νονών» της νύχτας «βλέπει» η αστυνομία πίσω από τη νέα δολοφονία, αυτή τη φορά στη Μεταμόρφωση.

Σε βίντεο – ντοκουμέντο εμφανίζονται οι δράστες που εκτέλεσαν τον 58χρονο πρώην πυγμάχο.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, αποτυπώνεται η στιγμή που ο 58χρονος πέφτει νεκρός από τα πυρά των εκτελεστών του μπροστά από την καντίνα στη Μεταμόρφωση. Η δολοφονία έγινε όταν ο 58χρονος έφτασε έξω από μαγαζί και σταμάτησε με το μηχανάκι του. Από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, έσφτασε ένα άλλο μηχανάκι και ο συνεπιβάτης τράβηξε το όπλο και τον πυροβόλησε τουλάχιστον 3 φορές: μια στο θώρακα και δυο στο κεφάλι. Οι δράστες διέφυγαν προς τη λεωφόρο Τατοΐου.

Το τελευταίο θύμα των συμβολαίων θανάτου είναι ο επονομαζόμενος ως «κεφάλας». Θεωρείται από τους ισχυρούς «παίκτες» στα βορειοδυτικά προάστια, όπως σε Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέο Ηράκλειο. Ήταν πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας σε ιστορικό αθλητικό σύλλογο και η τριβή του με τα κυκλώματα της αθηναϊκής νύχτας φέρεται να ξεκίνησε πριν από 3 δεκαετίες.

Ο εκτελεστής θεωρείται αρκετά έμπειρος, καθώς κατάφερε να πλήξει με τις σφαίρες του τον «κεφάλα» τρεις φορές, σε σημεία που ελάχιστες πιθανότητες θα άφηναν να ζήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X