Κοινωνία

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Από εβδομάδα τα αποτελέσματα από κάμερες και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Από εβδομάδα τα αποτελέσματα από κάμερες και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά περνά σε νέα φάση καθώς την εβδομάδα αναμένονται τα αποτελέσματα από τις κάμερες και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που αναμένεται να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση.

Ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ επεσήμανε πως με αυτό τον τρόπο θα διαλευκανθούν τα κίνητρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σε μια δολοφονία που πάγωσε την κοινή γνώμη.

«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», επεσήμανε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ο ίδιος ταυτόχρονα, έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά τις αναφορές περί συνεργών.

«Τα μυθεύματα αυτά έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως» ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, θα εκδικαστεί στις 7 Οκτωβρίου.

«Θα σε σκοτώσω»: Τα απειλητικά τηλεφωνήματα στη σύμβουλο ψυχικής υγείας

Στο μεταξύ, αστυνομικοί εξετάζουν αν τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που έλαβε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, δέκα ημέρες μετά τη δολοφονία της, στις 21 με 25 Μαΐου, από άγνωστο άνδρα, σχετίζονται με την υπόθεση.

Η κα Μυλωνοπούλου έχει καταθέσει πως δέχθηκε απειλές για τη ζωή της, με ένα συγγενικό πρόσωπο του 33χρονου πιλότου να έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών αναφορικά με το θέμα.

«Η έρευνα αυτή είναι πλέον στην κύρια ανάκριση και διεξάγεται μόνο από τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς. Επιπλέον δεν έχει δοθεί καμιά σχετική δικαστική παραγγελία για διερεύνηση κάποιας πτυχής της στις αστυνομικές αρχές”, ξεκαθάρισαν στελέχη των αρχών ασφαλείας στο MEGA.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X