Κοινωνία

Έβρος: Νέα βίντεο με Τούρκους να ρίχνουν χημικά και δακρυγόνα

Έβρος: Νέα βίντεο με Τούρκους να ρίχνουν χημικά και δακρυγόνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Βροχή» πέφτουν τα δακρυγόνα και οι σφαίρες στις Καστανιές στον Έβρο εναντίον των ελληνικών αρχών.

Η Τουρκία και πιο συγκεκριμένα, Τουρκοι αστυνομικοί έφτασαν πολύ κοντά το φράχτη των συνόρων ρίχνοντας χημικά και πλαστικές σφαίρες προς την ελληνική πλευρά με σκοπό να σπάσουν την ελληνική άμυνα και να βοηθήσουν τους πρόσφυγες να περάσουν τα ελληνικά σύνορα.

https://twitter.com/i/status/1236043163955073025

Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε το σχέδιο των τουρκικών αρχών για τα συνεχή επεισόδια στα σύνορα του Έβρου το οποίο όπως φαίνεται λειτουργεί ρολόι. Σε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντα που είδαν το «φως» της δημοσιότητας, οι Τούρκοι ένστολοι προετοιμάζονται, φορώντας αντιασφυξιογόνες μάσκες, γεγονός που καταδεικνύει ότι γνωρίζουν τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Επίσης οι χιλιάδες μετανάστες που μετακινούνται από την Τουρκία προς τα ελληνικά σύνορα εξακολουθούν να επιτίθενται στους Έλληνες συνοριοφύλακες και στους πυροσβέστες ρίχνοντας πέτρες, δακρυγόνα και πυροτεχνήματα.

https://twitter.com/i/status/1236193616738934784

Υπενθυμίζουμε ότι επεισόδια σημειώθηκαν και χθες. Από τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής (06.03.2020), ήταν συνεχείς οι ρίψεις χημικών, ενώ νωρίς το βράδυ υπήρχαν και πολλές εστίες φωτιάς.

Στο παρακάτω βίντεο από το e-evros tv ακούγονται ριπές (!), σειρήνες, ενώ φαίνονται οχήματα της ελληνικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έτοιμα να επέμβουν για να κατασβέσουν τις διακρινόμενες εστίες φωτιάς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X