Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία – Τι εξετάζουν οι Αρχές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για ένα τρίτο πρόσωπο στη ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, του συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά, γίνεται λόγος τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα μάλιστα με το MEGA, την ύπαρξη του προσώπου αυτού γνώριζε η οικογένεια της Καρολάιν.

Η οικογένεια της άτυχης 20χρονης μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους φέρεται να ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του Μπάμπη με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον.

Το όνομα της 40χρονης είναι γνωστό στις Αρχές ενώ γίνεται έρευνα για το αν έχει σχέση με τη δολοφονία.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, τονίζει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση της δολοφονίας.

Πάντως από την έρευνα έχει προκύψει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν προκύπτει κανένα στοιχείο από το κινητό και τα ψηφιακά ίχνη του δολοφόνου για επαφή με τη 40χρονη γυναίκα.

Οι Αρχές, παρ’ όλα αυτά ερευνούν τη σχέση μεταξύ των δύο, εξετάζοντας ψηφιακά πειστήρια.

Υπάρχει, ωστόσο κι ένα ακόμη στοιχείο το οποίο ερευνάται αλλά έως τώρα δεν επαληθεύεται και αφορά το ενδεχόμενο εισβολής ληστών στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Πρόκειται για τα σενάρια που θέλουν άγνωστους δράστες να μπήκαν στο σπίτι της 20χρονης Καρολάιν και να τη σκότωσαν για οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει υποστηρίξει το ενδεχόμενο αυτό σε ορισμένες συζητήσεις του με συγκρατούμενούς του.

Έως τώρα η έρευνα δεν έχει δείξει στοιχείο εισβολής στο σπίτι .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X