Κοινωνία

Ηλιούπολη: Ποιος είναι ο αστυνομικός που έχει πάθος με τα όπλα, την πατρίδα και την πορνεία (pics)

Ηλιούπολη: Ποιος είναι ο αστυνομικός που έχει πάθος με τα όπλα, την πατρίδα και την πορνεία (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πατριωτικά μηνύματα, όπλα, στρατιωτικές εξαρτύσεις, χλιδή και… φιλοσοφικά αποφθέγματα. Αυτά συναντά κανείς στο προφίλ του αστυνομικού που κατηγορείται πως κρατούσε διά της βίας τη 19χρονη στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, την οποία κακοποιούσε και εξέδιδε.

Ο 39χρονος αστυνομικός ο οποίος είχε κάνει και τραγούδι το 2012, είχε δραστηριότητα στα social media. Επίσης στο παρελθόν έχει απειλήσει αστυνομικό λέγοντας «θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι».

«Όλα είναι κύκλος στη ζωή… Τελικά μετά από 11 χρόνια ο κύκλος μου έκλεισε σε αυτή την Υπηρεσία και φεύγω για κάτι καλύτερο. Αρκετά χρόνια πολλές αναμνήσεις πολλές επιτυχίες πολλές αποτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Διοικητές μου που με ανέχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και όλους του υφισταμένους μου στους οποίους ζητώ συγνώμη αν αδίκησα κάποιον ή έγινα λίγο αυστηρός κάποιες φορές. Σας ευχαριστώ όλους δεν ξεχνάω κανέναν και εύχομαι στο καθένα ξεχωριστά δύναμη και επιτυχίες. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο όλοι και είμαι σίγουρος ότι με κάποιους θα ξανασυνεργαστούμε», είχε γράψει ο ίδιος όταν ανήρτησε το φύλλο πορείας που είχε λάβει στις 26 Μαρτίου 2021 για να υπηρετήσει στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.

Η διαδρομή του «Ασυμβίβαστου» στον Στρατό και στα Σώματα Ασφαλείας

Ο αστυνομικός που διαφημιζόταν και ως «Ασυμβίβαστος» προσελήφθη το 2000 στο Πεζικό ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης (ΕΠΟΠ). Το 2005 έγινε εθελοντής μακράς θητείας και το καλοκαίρι του 2007 παραιτήθηκε από τη θέση αυτή και του απονεμήθηκε ο βαθμός του επιλοχία σε αποστρατεία. Το ίδιο διάστημα ανέλαβε καθήκοντα στην Ελληνική Αστυνομία ως ειδικός φρουρός. Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. το 2014, μονιμοποιήθηκε στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας την ίδια χρονιά αναδρομικά από το καλοκαίρι του 2012.

Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε τη 19χρονη, την κακοποιούσε και την εξέδιδε:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X