Κοινωνία

Κρήτη: Στη φυλακή 49χρονος για τον θάνατο της μητέρας του

Κρήτη: Στη φυλακή 49χρονος για τον θάνατο της μητέρας του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 49χρονος που είχε συλληφθεί για τον θάνατο της 69χρονης μητέρας του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο άνδρας συνελήφθη, καθώς όπως είχε προκύψει εμπλέκεται στον θάνατο της μητέρας του. Έτσι, ο εισαγγελέας τού άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για θανατηφόρα σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, όπου και κρίθηκε προφυλακιστέος, όπως γράφει το ekriti.gr.

Ο 49χρονος κατηγορείται ότι έσπρωξε τη μητέρα του, γεγονός που σε συνδυασμό με το επιβαρυμένο ιστορικό υγείας, την οδήγησε στον θάνατο.

Ο ίδιος αρνείται πως την έσπρωξε και στους αστυνομικούς φέρεται να έχει δηλώσει πως ήταν εκείνος που προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, όταν έπεσε κάτω.

Τι υποστήριξε γείτονας της οικογένειας

Κατάθεση για όσα σημειώθηκαν έδωσε και ο πατέρας του 49χρονου, υποστηρίζοντας ότι ο γιος του αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και πως δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντί τους.

Παράλληλα, ο συνήγορος του κατηγορούμενου λέει πως υπάρχει κατάθεση σύμφωνα με την οποία γείτονας του ζευγαριού που μπήκε στο σπίτι όταν άκουσε τις φωνές του πατέρα, είδε τόσο τον κατηγορούμενο όσο και τον πατέρα του να προσπαθούν να της κάνουν μαλάξεις.

Σημειώνεται πως αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα ακριβή αίτια του θανάτου της 69χρονης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X