Κοινωνία

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Διάρρηξη στη μονοκατοικία του – Του έκλεψαν χιλιάδες ευρώ και ένα πανάκριβο ρολόι (βίντεο)

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Διάρρηξη στη μονοκατοικία του – Του έκλεψαν χιλιάδες ευρώ και ένα πανάκριβο ρολόι (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην Παλλήνη όπου διαμένει με τη σύντροφό του. Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να εισβάλλουν και να φύγουν με 35.000 ευρώ μετρητά και ένα πανάκριβο Rolex που βρήκαν σε δωμάτιο.

Ο διάσημος σεφ και παρουσιαστής του MasterChef παραμένει από το βράδυ της Πέμπτης (22/2) ανάστατος. Οι διαρρήκτες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του ίδιου και της συντρόφου του και διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Πώς κατάφεραν να παραβιάσουν τον χώρο οι δράστες

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου ζουν στη μονοκατοικία της Παλλήνης μαζί με τον γιο τους που ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο ίδιος για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν αφιερώνει δεκάδες ώρες κάθε εβδομάδα στα γυρίσματα του MasterChef.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι δράστες να παρακολουθούσαν το σπίτι, ώστε να διαπιστώσουν ποιες ώρες της ημέρας, απουσιάζουν οι ένοικοι.

Το μόνο παρήγορο πίσω από τη διάρρηξη, είναι το ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς μέσα στη μονοκατοικία δεν υπήρχε κανείς.

Ο κριτής του Masterchef  έχει γίνει γνωστός τόσο από την παρουσία του στο παιχνίδι μαγειρικής, όσο και από την πορεία του ως σεφ

Αν και ο ίδιος δεν τελείωσε ποτέ τη σχολή μαγειρικής, κατάφερε να δώσει σάρκα και οστά στα μεγάλα του όνειρα. Με επιμονή, χιούμορ και σωστές αποφάσεις.

Στα 41 του χρόνια ο σεφ, παρουσιαστής και επιχειρηματίας καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση και περιμένει τις απαντήσεις της αστυνομίας.

Οι έρευνες για τη διάρρηξη στη μονοκατοικία του συνεχίζονται, αλλά μέχρι στιγμής οι δράστες παραμένουν άφαντοι.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη διάρρηξη

Η ιστοσελίδα tlife.gr επικοινώνησε με τον γνωστό σεφ ο οποίος αρκέστηκε να πει ότι «δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω οτιδήποτε και πρέπει να κλείσω τη γραμμή» χωρίς ωστόσο να κάνει κανένα άλλο σχόλιο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X