Κοινωνία

Mάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος πως σκότωσε τον αδερφό του

Mάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος πως σκότωσε τον αδερφό του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μάνδρα: Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ο 14χρονος ομολόγησε πως σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδερφό του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή την ώρα ο 14χρονος κατευθύνεται στο σημείο όπου έγινε το συμβάν, προκειμένου να υποδείξει που πέταξε το όπλο.

Καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη στην υπόθεση έπαιξε το γεγονός πως ο πατέρας είχε αρνηθεί πως η οικογένεια είχε όπλο, όμως στο σπίτι εντοπίστηκε θήκη από κυνηγητική καραμπίνα.

Ο 14χρονος πιέστηκε από τους Αστυνομικούς μετά τον εντοπισμό της θήκης αυτής, καθώς αρχικά υποστήριξε ότι δεν είχε ιδέα για ύπαρξη καραμπίνας.

Από το πρωί οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς είχαν προκύψει σοβαρές ενδείξεις για το πρόσωπο που δολοφόνησε τον ανήλικο.

Νωρίτερα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» γνωστοποίησε πως είχε δεχθεί δύο καταγγελίες για κακοποίηση των 8 παιδιών της οικογένειας από τον πατέρα τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός χθες το απόγευμα, από διερχόμενο πολίτη στη θέση Λούτσα. Το θύμα είχε πάει μαζί με τον 14χρονο αδελφό του για να μαζέψουν τα πρόβατα που έχει η οικογένειά τους. Στη συνέχεια, ο 14χρονος εξαφανίστηκε, ενώ αργότερα τον βρήκαν αστυνομικοί και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου έδινε κατάθεση έως αργά το βράδυ, ενώ μαζί του ήταν και ο πατέρας του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X