Κοινωνία

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας η πρώτη τους συνέντευξη.

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας η πρώτη τους συνέντευξη.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ζευγάρι βρέθηκε στην εκπομπή Προσωπικά στην ΕΡΤ, με την Έλενα Κατρίτση. Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη  αποκάλυψαν νέα στοιχεία για το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, για τη μεταξύ τους σχέση αλλά και για τον ερχομό των διδύμων μωρών τους πριν από τέσσερις μήνες.

Μίλησαν για το πώς γνωρίστηκαν και πώς αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα. Όπως μάλιστα τόνισε ο Μίνως Μάτσας, οι δυο τους ήρθαν κοντά την εποχή που γίνονταν τα γυρίσματα της ταινίας Ευτυχία.

Με αφορμή την αφιέρωση του τραγουδιού “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου” που έκανε ο Μίνως Μάτσας στην σύζυγό του, ένα τραγούδι το οποίο είχε αφιερώσει ο παππούς του στην γιαγιά του όπως αποκάλυψε η Έλενα Κατρίτση, ο γνωστός παραγωγός και συνθέτης μίλησε για τη στιγμή που αποφάσισε να ενώσει τη ζωή του με την Όλγα Κεφαλογιάννη:

“Κοίταξε αυτό δεν είναι κάτι που περνά από τη λογική. Εκ των υστέρων όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια και να ζήσουμε μαζί, γιατί περάσαμε δυο χρόνια μαζί -ο ένας ήταν της  καραντίνας- και θεωρήσαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε μαζί. Αυτά τα οποία ανακάλυψα τον καιρό που ήμασταν μαζί είναι αυτά τα οποία εξηγήσαν το πώς ένιωσα όταν βρεθήκαμε μαζί για πρώτη φορά“, επεσήμανε ο Μίνως Μάτσας.

H Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε πως πριν γνωρίσει τον σύζυγό της θεωρούσε πως το κεφάλαιο μητρότητα είχε κλείσει. Ενώ ο Μίνως Μάτσας αναφερόμενος στη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους εξομολογείται:

“Ήμουν δίπλα της στον τοκετό. Είχα βάλει μουσικές που είχα γράψει. Λες ότι είναι ένα θαύμα, αλλά δεν είναι, το παρακολουθείς εννέα μήνες. Όταν όμως συμβαίνει αυτό, εκεί υποκλίνεσαι. Είναι συγκλονιστικό”.

Δείτε το βίντεο

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X