Κοινωνία

“Πνίγηκαν” Λάρισα και Κατερίνη – Ποτάμια οι δρόμοι

“Πνίγηκαν” Λάρισα και Κατερίνη – Ποτάμια οι δρόμοι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της καταιγίδας στη Λάρισα, όπου στα παράλια τα ρέματα γέμισαν νερό παρασύροντας ότι βρήκαν στο πέρασμά τους.

Από την ισχυρή βροχή προβλήματα προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο Σωτηρίτσας – Βελίκας όπου σχηματίστηκαν ορμητικοί χείμαρροι, σύμφωνα με το larisanet.gr.

Και η Κατερίνη αντιμετώπισε δυσκολίες από τη σφοδρή βροχόπτωση που είχε μεγάλη διάρκεια.

Η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις, ενώ οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και υπόγεια στο κέντρο της πόλης πλημμύρισαν.

Πρόβλημα που είναι επαναλαμβανόμενο παρουσίασαν τα νέα Νεκροταφεία του Αγίου Λαζάρου. Η έντονη βροχόπτωση πλημμύρισε τον τόπο κάνοντάς τον αδιάβατο, σύμφωνα με το olympiobima.gr.

Πού «χτυπάει» η κακοκαιρία

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), αναμένονται τοπικά ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.

Μάλιστα, πιθανώς να σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις, που προβλέπεται να εκδηλωθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στη Θεσσαλία.

Από τις μεσημβρινές ώρες τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο, κυρίως στα ορεινά.

Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X